Tuulitunneli

Olen monesti naureskellut ja harmitellutkin blogille antamaani nimeä. Tuulentupahan tämä kiinteistö on nimeltään, mutta voiko enää mielikuvituksettomampaa blogin nimeä kukaan keksiä!

Kuvaava nimi kyllä on. Tämä meidän torppa on sellaisella paikalla, että etupiha on tuulen sopivasti sattuessa melkoinen tuulitunneli. (Tuulitunnelikin olisi muuten ollut kivempi nimi blogille 🙂 ) Asumme peltojen ja teiden risteyksessä ja vain yhdellä puolella on talo ja metsikköä tuulen suojana. Alapiha on suojaisampi, mutta puustoon ja etupihalle tuuli osuu aina täysillä.

Niin ihania kuin meidän vanhat ja isot puut ovatkin, ovat ne tuulien tuivertaessa melkoisia roskaajia. Erityisesti tien varressa olevat noin 50 vuotta vanhat pajut. Ja kyllä männytkin heittävät oksia ja neulasia minun siivottavakseni. Käpyjä vasta riittääkin!

Lomaviikon alun sain siivota ja rapsuttaa pihaa onnellisena. Aurinko paistoi ja minä nautin puuhastelusta. Torstaina alkoi tuuli. Talon koko hormi tuntui ujeltavan ja talo lauloi tuulen mukana. Meillä lenteli etupihalla tuolit ja kynnysmatot. Puhumattakaan puiden oksista ja risuista!

Perjantaina iltapäivällä kävin lenkillä ja totesin tosiasian: vaikka muualla ei tuulisikaan, meillä tuulee. Ja kovaa. Ja taidan aloitta risusavotan alusta sunnuntaina.

I was happy working in the garden last week. Althought the wind started to work against me on Thursday. Our house is located in very windy spot and after windy days I need to clean the garden again. No worries, I’ll start all over again on Sunday. Still happy.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Pihalla Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tuulitunneli

  1. MInusta sinun blogilla on aivan ihastuttava nimi, ei yhtään tylsä! Täällä odotetaan jo, että ukona lämpiäisi ja pääsisi pihalle rapsuttelemaan. Pensaat todellakin kaipaavat saksia! Mutta kun ei tarkene…

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s