Kärry

Tarjoilukärryt

Täällon tällasia menossa roskiin, voinko ottaa kotiin tuunattavaksi muutaman, vai onks kellari jo täynnä?”

”Joo.” … ”Mitä ne muuten on?”

”Tommosia kärryjä…”

”Okei.”

Hamsterin kuorma

Tulipa taas hamstrattua. Kolme erilaista tarjoiluvaunun tapaista. Erilaisia kärryjä olisi ollut enemmänkin, mutta ei kai sitä yksi ihminen käyttöä keksi kärryillekään määräänsä enempää. Isäntä kiltisti roudasi nuo kellariin odottamaan tuunausta ja yläkerran valmistumista.

Tarjoiluvaunuun mahtuu vaikka mitä

Pari kuukautta kärryt saivat olla kellarissa rauhassa, mutta sitten alkoi tulla painetta, että pitäisi moottoripyöräkin saada talliin. Aloitin urakan tästä kärrystä. Putsasin kärryä pari tuntia ja siitä kehkeytyi ihan käyttökelpoinen kapistus. Alunperin olin ajatellut, että tämä menisi pojan huoneeseen yläkertaan. No mutta, yläkerta ei ole valmis!

Laskutilaa jääkaapin viereen

Tuohon jääkaapin ja puuhellan väliin jäävään nurkkaukseen olen haeskellut pitkään sopivaa työtasoa, pöytää tai tarjoiluvaunua. Puuhellan korkeus on ollut haaste. 80 cm korkeita kalusteita ei löydä mistään. Kun sain kärryn putsattua halusin huvikseni kokeilla sitä tuohon kulmaan. Vähän matalampi on tämäkin, mutta voisiko enää täydellisemmän kokoinen olla muuten! Ihan niin kuin se olisi tuohon nurkkaan mittatilauksena valmistettu.

Tarjoiluvaunu keittiössä

Isännän mielestä se on kammottava, liian sairaalamainen. Itsekään en ollut varma ollenkaan sen sopivuudesta juuri keittiöön. Pari päivää sitä on nyt katseltu. Ensin ajattelin, että ainakin levyn voisi uudistaa puusta tehtyyn levyyn. Punainen vanha levy on jotenkin alkanut kuitenkin tuntua kivalta. Jos väri alkaa häiritä, vaihdetaan puuhun myöhemmin.

Kyllä, olen päättänyt että kärry on kiva ja tykkään siitä. Se on hyvä säilytyskaluste ja sen pystyy siirtämään imurointia tai lattian pesua varten pois helposti. Puhumattakaan siitä, kuinka kätevää on, kun jääkaapin vieressä on laskutilaa. Ehkäpä tuo saa jäädä tuohon. Ainakin kunnes siihen löytyy jotain parempaa.

Keittiössä

Ensi viikonloppuna sitten seuraavan kärryn kimppuun.

I saved some trolleys from ending up to dump. Troylleys need some cleaning and maybe painting. This one I only cleaned. For now it will be in the kitchen, later maybe in kids room upstairs. 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Sisustus, Tuunausta, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Kärry

 1. Marketta Kannisto sanoo:

  Voi äly miten hieno! Mistä noita löytyi, ROSKIIN MENOSSA!!? Sinulla on hyvä vainu sisustusjuttujen löytymisen kanssa – tai sitten tiedät mitä haet ja sellaisen nähdessäsi osaat tarttua tilaisuuteen. Huippu!

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Marketta, arvaa vaan mistä löytyi! Niitä oli romuröykkiö siinä, mistä kuljetaan ohi joka päivä 🙂 Nyt ne on taidettu siitä loput vihdoin viedä pois.

   Liked by 1 henkilö

 2. Karoliina sanoo:

  Ihan huippuhyvä löytö! Ja sehän sopii tuohon kuin olisi siihen tehty. 🙂 Teillä on kyllä kaunis keittiö!

  Liked by 1 henkilö

 3. Paluuviite: Vuosi 2017 pakettiin | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s