Adventtipaniikki

Oops! Tänään onkin jo ensimmäinen adventtisunnuntai. Mihin aika on kadonnut? Missä on joulufiilis? Ulkona sataa ja nurmikko vihertää. Kuka ehtii ajatella joulua? Lahjat? Kuusi? Apua! Joulukortitkin!

Pieni paniikin poikanen yritti vallata aamulla mielen. Istahdin hetkeksi miettimään. Pitäähän adventtikynttilät olla. Kävisinkö kaivelemassa sammaleisesta nurmikostamme hiukan sammalta ja tekaisisin asetelmat? Ei. Ulkona sataa ja on pimeää.

Ensimmäinen adventtisunnuntai

Kaivelin silmät sikkarassa kynttilöitä ja kaikenlaisia joulunauhoja ja koristeita. Nyt ei kyllä mikään ylimääräinen härpäke kauheasti innosta.

Mutta onhan meillä dymo! Sehän on ratkaisu kaikkeen. Niin tähänkin. Saatiin tällainen adventtikynttilä sekavaan aamupalapöytään ja kaikille hyvä mieli. Kyllä tämä joulu tästä vielä kehkeytyy…

Tunnelmallista ensimmäistä adventtisunnuntaita teille kaikille!

First Sunday of Advent came as a surprise for me! Where has all the time gone! I started to feel little panic thinking of making Christmas in our house. Decorating, Christmas cards, Christmas gifts… And advent candles. I was trying to think all kinds of candles, but this is what I came up this morning.

Have a nice first Sunday of Advent!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Elämää, Keittiö, Tuunausta Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Adventtipaniikki

 1. Miia sanoo:

  Ihan mahtava idea tuo sinun adventtikynttiläsi!

  Liked by 1 henkilö

 2. Pilvi sanoo:

  Hienoin näkemäni adventtikynttilä, ehdottomasti! 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Täytyy sanoa, että tämän kynttiläversion suosio Instassa vähän yllätti. Ainakin tämä oli helppo tehdä ja toteuttaa. Mukavaa alkavaa itsenäisyyspäivän viikkoa!

   Tykkää

 3. Tyylikäs kynttilä, mutta pitää vahtia haukkana ettei dymo-laput syty palamaan! No, kynttilöitähän PITÄÄ vahtia 🙂 Mä en ole moneen vuoteen noteerannut ensimmäistäkään adventtisunnuntaita. Tai siis edes ensimmäistä, kuinka tää pitäisi sanoa. Joskus mulla oli tapana mennä oikein kirkkoon laulamaan Hoosiannaa, joka on mielestäni ekan adventin The Juttu, mutta adventtikynttilöitä mulla ei ole kyllä ollut ikinä!

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Kyllä niin pitää! Sen vuoksi tätä poltetaankin vain aamupala- ja/tai iltapalapöydässä. Tosin tämä kynttilä näyttääkin palavan vain keskeltä jättäen reunat pystyyn, aiheuttaen sen, että se ei lyhene juuri lainkaan. Sisus on jo palanut ohi ”ekan” mut kynttilä on sivulta aina vain saman näköinen. Omituinen adventtikynttilä… 😉
   Hyvää itsenäisyyspäivää – ja Jäärälään onnistuneita juhlia!

   Tykkää

 4. Milla sanoo:

  Aivan loistava idea! Täällä mennään tismalleen samoissa fiiliksissä, joten kaikki nopea, kätevä ja kaunis on tarpeen! Mukavaa uutta viikkoa ❤

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Aika tosiaan mennä viuhuu ohi. Olen muuttunut entistäkin hitaammaksi tai joku on pistänyt pikakelauksen päälle (vaikutus ei vain ylety minuun). Hyvää itsenäisyyspäivää!

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s