Ihania kesäpäiviä, mukavia muistoja

Blogiyhteistyö: veke.fi

Mökillä paikkojen pikkuhiljaa kuntoon saattaminen jatkuu. Pihasta purettiin 30 vuotta vanha, lahonnut hirsipöytä pois. Vaikka mökillä yleensä syödäänkin ”Lusthusissa” niin ulkopöydällekin tuli tarve tämän kesän upeiden kelien sekä ukin ja mummin lähestyvien kesäjuhlien vuoksi.

Clara puutarhatuoli

Isäntä värkkäsi anopilleen pikana pöytälevyn, joka nostettiin olemassa olevien pukkien päälle ja mummi suti sen mustaksi. Pöydän ympärille tarvittiin tietty myös tuolit. Ajatuksena oli löytää säätä kestävät, helppohoitoiset, kevysti liikuteltavat ja varastossa vähän tilaa vievät tuolit. Muovia ei haluttu.

Möksällä

Itselläni on kotipihassa ollut positiivinen kokemus metallisista, pinottavista tuoleista ja saman tapaisia ryhdyin etsimään. Lisäksi meillä on mökillä ollut jo valmiina pienehkö, musta metallinen pihapöytä jonka kaveriksi mustat metallituolit olisivat myös passelit.

Veken puutarhakalusteista löytyi juuri sellaiset kuin haeskelinkin. Clara puutarhatuolit ovat täydelliset: metalliset, mustat, tukevat ja pinottavat tuolit. Kivan näköiset ja todellakin kohtuullisen huoltovapaat ja kevyet liikutella.

Mökillä

Yksinkertaiset tuolit miellyttävät silmääni ja musta sopii mielestäni mökkiympäristöön hyvin. Tuolit tuntuvat kestävän hyvin säitä ja elämää. Käsinojat tuovat istuinmukavuutta ja rentoutta pitkiinkin illanistujaisiin. Kuvittelisin, että nämä tuolit ilahduttavat meitä mökillä monissa saunailloissa ja pihajuhlissa seuraavat vuosikymmenet.

Pihakalusteita mökillä

Kuvat on otettu kesäjuhlien jälkeen päivänä, jolloin ukki opetti lapsenlapsille vihdan tekoa. Päivänä, jolloin Pikkuapulainen sai vihdoinkin luvan opetella käyttämään puukkoa.

Vihdan tekoa

Työkaverini tekemä puukko on odottanut kaapissa jo kuusi vuotta, joten voinette kuvitella kuinka mieluisaa puuhaa puupalikan vuoleminen oli. Oikein taitavasti tämä meidän kuusivuotias osasi sitä opastuksen jälkeen varovasti käyttää. Nyt oli oikea aika.

Työn touhussa

Ihania kesäpäiviä, mukavia muistoja ❤

Tauko

Grandpa taught his grandchildren how to make ”vihta” (it’s made of birch and is used for traditional sauna bathing) and how to use knife the right way. New black Clara garden chairs are from veke.fi.

Lovely summer days and wonderful memories ❤

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Mökillä, Pihalla, Tuunausta, Yhteistyö Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s