Koulutielle

Pikkuapulaisesta tuli eskarilainen! Miten aika on voinut mennä näin nopeasti? Vastahan meillä oli pieni parkuva nyytti ja nyt pelkkiä käsiä ja jalkoja oleva, pohtiva, ihana poika, joka viedään aamuisin kouluun. Kouluun! On tätä aika vaikea sisäistää.

Lapsen työpiste

No, yläkerta ei vielä(kään) ole valmis eikä edennyt sitten viime remonttipostauksen, joten Pikkuapulaisen soppi saa edelleen kelvata vaikka eskarilainen jo onkin. Poika itse tuntuu kuitenkin olevan ihan tyytyväinen omaan kopperoonsa.

Siivottiin viikonloppuna kuitenkin eskarin kunniaksi koulupöytä ja päällystettiin porukalla ensimmäinen kirja. Kummisedän varastosta löytyi tuollainen kiva pieni retrojakkara ja putsattiin sekin käyttöön. Jos ei muuta niin jalkojen lepuutukseen sopiva.

Valmiina eskariin

Kesän rompetorilöytöjä on seinällä roikkuva opetustaulukin. Vaikka olen joskus päättänyt, että vanhoja opetustauluja en ainakaan kotiin kanna jos en tiedä niiden alkuperää, lankesin sitten kuitenkin tähän. Liikenneohjeita koululaisille.

Liikenneohjeita koululaisille

Meillä ei ostettu reppua eikä kynäkoteloa koska olemassa olevat olivat ihan hyvät enkä halunnut missään tapauksessa ostaa lisätavaraa turhaan. Ostettiin sen sijaan uudet lenkkarit ja hieno lippis. Niistä onnellisena ja polleana Pikkuapulainen vietiin jännityksestä kankeana eskariin. Hienosti on tämä vuosi lähtenyt käyntiin.

Opetustaulu

Hyvät viikonloput! Erityisen rentouttavaa viikonloppua kaikille koululaisille ja kouluissa työskenteleville!

It seems it was only yesterday that we had a tiny baby in our hands. And now we have this preschool kid with long legs and arms, no teeth and very interesting ideas. We cleaned his room and desk for school work. Old teaching board is about traffic instructions for school kids. 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Koulutielle

 1. Voi miten jännää, eskariin! Mun tytöllä eskari oli samassa päiväkodissa, joten meillä eskarin alku ei hetkauttanut mitenkään. Eikä tartte hätäillä sen rempan kanssa ainakaan siksi, että koululainen saisi isomman työpisteen. En tunne yhtään lasta, joka olisi tehnyt läksynsä jossain muualla kuin keittiön pöydän ääressä 😉

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   No joo, oli se jännittävää. Repan kanssa ei tottavie olla hätäilty!! Itse asiassa tuo Pikkuapulaisen työpöytä on yllättävän tilava ja ihan riittävän suuri tämän hetken touhuille. Tarroja, legoja, joskus jopa piirtelyäkin.

   Tykkää

 2. madeinkoti sanoo:

  Onnea eskarilaisen koulutaipaleelle!Minun tyttären pieni tytär aloitti myös eskarin ja se oli valtavan upea asia,jota koko kesän hän odotti.

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s