Joulutunnelma tuli hiipien

Niin se vaan laskeutui joulu tänne Tuulentupaankin. Olen aina ollut viime tipan jouluilija ja tämä vuosi ei poikkea muista.

Tonttu ovella

Nyt aatonaattona kinkku on kuitenkin uunissa, talo siivottu ja kuusi koristeltu. Joulufiilis alkaa laskeutua myös sieluun. Alan taas nauttia joululauluistakin. Aloitin joululaulujen kuuntelun eilen autopesussa, jonne jonotin reilut puoli tuntia. Autopesujonossa ei näin ollut ollenkaan hullumpaa kauniiden kappaleiden soidessa.

Joulu tulollaan

Tällä kertaa en juurikaan nostanut esiin joulukoristeita – vielä vähemmän kuin aiempina vuosina. Kynttilät ja kukat tuovat tunnelman, tuoksut ja yhdessä tekeminen.

Joulu

Tänä vuonna luotin isäntään ja lähetin hänet Pikkuapulaisen kanssa joulukuusen hakuun. Kauniin kuusen toivat ja tämä kuusi tuoksuu! Kuusen tuoksu todellakin täytti koko talon ja toi viimeisen silauksen jouluiseen tunnelmaan.

Petteri Punakuono

Joulusääkin on kohdillaan, ulkona on oikein vanhan ajan narskupakkanen ja Pikkuapulainen on ollut ulkona tuntikausia naapurin tytön kanssa. Ihanat punaiset posket lapsukaisilla kun välillä malttavat tulla syömään.

Ja koska olen minä, vielä riitti tonttupuuhia tällekin illalle. Kynttilän valossa, kinkun tuoksussa ja joululauluja kuunnellen loput lahjat sujahtivat nopsasti pakettiin.

Tänä vuonna ostimme täsmälleen saman lahjan kaikille. Niin lapsille kuin aikuisillekin. En kerro vielä mikä paketista paljastuu, mutta sen verran voin sanoa, että se on halpa, hyödyllinen ja jokaiselle tilattu pienellä henkilökohtaisella silauksella. Se, mitä kalliiden lahjojen ostamatta jättämisestä jäi, laitamme hyväntekeväisyyteen.

Tontun puuhia

Toivotan teille tunnelmallista joulua tämän Pikkuapulaisen piirtämän lumiukon kera.

Lumiukko joulukortti

Little by little Christmas spirit landed to our house too. Merry Christmas!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Keittiö, Olohuone, Sisustus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Joulutunnelma tuli hiipien

  1. Milla sanoo:

    Rauhallista ja ihanaa Joulua Saara sinulle ja perheellesi❤️✨❤️

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s