Puutavaraa

Blogiyhteistyö: Puutoimi

Viimeinkin (!) olemme päässeet yläkerrassa siihen vaiheeseen, että kaikki mitä tehdään, on näkyvää ja ilahduttavan valmista.

Kulmia ja listoja

Ihan niin valmista ei silti sentään ole, etteikö isäntä kurvasisi tasaisin väliajoin pihasta peräkärryn kanssa hakemaan puutavaraa milloin mihinkin projektiin.

Listoja

Rautakaupoissa ravaamiseen meiltä meni hermo jo kauan sitten. Yhtä listaa haettiin yhdestä paikasta ja toisenlaista toisesta. Koskaan ei saatu kerralla ostoksia tehtyä tai tultiin tyhjin käsin kotiin. Kiertelyyn ja kompromissien miettimiseen ei kertakaikkiaan ole aikaa eikä halua!

Maalaushommia

Kun sitten erehdyimme niinkin isossa ostoksessa kuin yläkerran lattialaudoissa hiukan säästämään, jouduimme katumaan sitä karvaasti jälkeenpäin.

Oljen keltainen lattia, harmaa seinä

Laudat olivat kieroja kuin korkkiruuvit ja lähes märkiä. Niitä sitten kuivateltiin ja laudat senkun menivät enemmän mutkalle. Isäntä oli vähällä purkaa koko lattian! Tämän episodin jälkeen olemme tyytyväisinä poikkeuksetta hakeneet kaiken puutavaran luottomyymälästämme.

Uudet portaat

Ylöjärven Puutoimesta on aina löydetty erikoisimmatkin jutut mitä on etsitty ja saatu asiantuntevaa palvelua ja opastusta kaupan päälle. Jos olen ollut vähänkin epävarma  valinnoista (kuten yleensä aina), olen voinut tarkistaa, miltä jokin tietty paneeli näyttää isompana pintana Puutoimen näyttelytiloissa. Olen myös saanut mallipaloja kotiin vaihtoehtojen miettimistä varten.

Listoja

Yläkerrassa tapahtuu todellakin nyt monta asiaa yhtä aikaa. Sen lisäksi, että talon toisessa päässä ammottavaan kuiluun on saatu portaat, on tapiseerattu, tehty hyllyjä, maalattu hyllyjä, maalattu listoja, poistettu portaikosta paneeleja, levytetty seinää, paneloitu toisenlaisella paneelilla, laitettu reunalistoja, kattolistoja, kulmalistoja, jalkalistoja… puisia totta kai.

puutoimi.fi

Alkaa lopultakin näyttää siltä, että edes yksi huone voisi olla kohtuullisen pian valmis. Pikkuapulaisen huone ❤

Viimeistelyvaihe lastenhuoneessa

Our upstairs is finally getting together! Slowly, but one room is actually starting to look quite moving ready. We have used lots of wooden materials and we have noticed that it is impossible to get everything at once and materials with qualilty from different hardware stores. Therefore we decided a long time ago to buy everything from one place. Puutoimi has served us well we have been able to find everything we needed from this one place.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Lapselle, Remontti, Sisäremontti, Sisustus, Yhteistyö Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Puutavaraa

 1. Noniin, mahtavaa kun edistys alkaa olla silmin nähtävissä! 🙂 Mutta mitä ihmettä, puutavaraliike, josta saa palvelua??!! En silti ala ajamaan Ylöjärvelle asti, mutta pääkaupunkiseudun puutavaraliikkeet on ihan kamalia! Henkilökunta yrittää lähinnä pakoilla asiakkaita piiloutumalla lautakasojen taakse ja jos jonkun ukkelin onnistuu saamaan kiinni, niin palvelun sijaan saa vain epämääräistä murahtelua.

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Kyllä, tälläisen puutavaraliikkeen olemme löytäneet 🙂 Ja on kyllä mahtavaa, että lopultakin alkaa tulla valmiita – no nurkkia vain, kokonaisuus on kyllä hiukan vielä levällään. Sama vanha karma meillä, aina kun inspiraatio iskee, iskee myös kaikki vastoinkäymiset, kuten mahataudit, flunssa, työruuhkat jne. jne.

   Tykkää

 2. Paluuviite: Tikulla silmään… | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s