Väriä!

Väritön kauteni on nyt virallisesti ohi. Johan se on kestänytkin. Joulupiparit ja -kuusi ovat sinnitelleet pisimpään valkoisina. Monta joulua on vietetty syöden valkoisella sokerikuorrutteella koristeltuja pipareita ja koristeltu kuusi vaalean hopeanhohtoiseksi, kristalli- ja lasipallokoristeilla.

Kuusi jouluna 2019

Olisin tietysti kaivanut esiin vanhat joulukoristeet tänäkin vuonna, joten Pikkuapulainen puuttui peliin. Sekä pipareiden, että kuusen suhteen.

Värikkäät piparit

Isäntä ja poika lähtivät oikein erikseen kaupasta hakemaan värikkäitä sokerikuorrutetuubeja, että saataisiin värikkäitä pipareita jouluksi. Toivat kaupasta jotain kummallista kuorrutetta, jota en osannut käsitellä ollenkaan. Kuorrute eli omaa elämäänsä, kun sitä yritti puristaa tuubista pipareiden päälle.

Värikuorrutteet

Pikkuapulaisen kanssa yhteistuumin saimme lopulta tämmöiset aikaiseksi. Ei näillä mihinkään ”Koko Suomi leipoo” -ohjelmaan vielä pääse, mutta itse iloitsimme tuotoksista ja Pikkuapulainen on ollut väreihin tyytyväinen. Sehän on pääasia.

Tahdon nämä!

Aatonaattona kulutimme Pikkuapulaisen kanssa aikaa odotellen autoa sisäpesusta ja poikkesimme kierrätyskeskuksessa. Pikkuapulainen bongasi ikkunasta jo ennen sisälle menoa kuusenkoristeet, jotka halusi meille ehdottomasti.

Jostain syystä nämä riemunkirjavat pallot miellyttivät minunkin silmääni ja tinkaamatta maksoimme pyydetyt 50 senttiä koko satsista.

Kuusenkoristeet

Ja kappas, pallothan sopivat yhteen jopa meidän keittiön maton kanssa. Ja keltaisen sohvan. Kuka tässä kristalleja tai lasipalloja kaipaa!

Joulukuusi

This year we had more colors with Christmas decorations than earlier. Thanks to my son who wanted to buy these colorful Christmas tree decorations from local reuse centre. And he also wanted to have some colorful frosting on top of gingerbreads. So, the style of mine has totally changed since last Christmas, but really, this is much more fun!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Hankintoja, Keittiö, Olohuone Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Väriä!

 1. Mä ostin kans tänä vuonna ekaa kertaa tuubissa olevaa kuorrutetta kaupasta, se kun on vegaanista, jotta tytärkin voisi syödä koristeltuja pipareita. Itse laitan kuorrutteeseen valkuaista. No, teidän piparit on sangen tyylikkäitä mun suttuun verrattuna ja lisäksi se kuorrute ei todellakaan kovettunut luvatussa 10 minuutissa vaan ennemminkin parissa päivässä!

  Joulukuusi on meillä aina ollut riemunkirjava, täynnä vuosien varrella hankittuja random-koristeita. Tervetuloa kirjavakuusisten joukkoon 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Minä taas en ole eläissäni tehnyt itse kuorrutetta (!!) Mutta osaan ostaa kaupasta tuubin 🙂 No, tämä kuorrute oli kuitenkin erilaista ja sormet kipenä sitä puristeltiin pipareiden päälle. Mutta mitäpä ei lapsen vuoksi olisi valmis tekemään.

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s