Tikulla silmään…

…joka vanhoja muistelee. Onpa kaamea sananlasku! Mitäpä sitä tosiaan vanhoja muistelemaan. Ei vaisinkaan, ajattelin nyt kuitenkin, tuon tikunkin uhalla, vähän muistella mennyttä vuotta.

Vuosi on mennyt nopeasti enkä ole enää ehtinyt postailla vanhaan malliin, mutta harrastus on kuitenkin saanut jatkua. Remontti talossa etenee nykäyksittäin ja valmista tulee sitten kun tulee. Olen oppinut sietämään keskeneräisyyttä ja sulkemaan oven ja mielen, kun en halua sitä keskeneräisyyttä nähdä.

Viime vuodenvaihteessa esittelin yhdeksän luetuinta postausta ja se tuntuu nytkin parhaalta tavalta laittaa vuosi pakettiin. Tässä siis Tuulentuvan luetuimmat vuodelta 2019:

Yhdeksän luetuinta

1. Kenkäkaappi.  Vanha kenkäkaappi eteisessä ritsahti ja jotain piti löytää tilalle. Ja löysinkin, ihan täydellisen kaapin!

2. Kurkkaus uudelle terasille. Vanha terassi alko laota alta, joten jäädytimme muut projektit ja aloitimme pääsiäisenä tämän urakan. Kyllä kannatti! Uusi terassi ilahdutti meitä pitkälle syksyyn asti.

3. Maalla. Tuulentuvasta oli juttu Maalla -lehdessä. Juttu ilmestyi yllättäen jo keväällä, vaikka kuvat olivatkin aika syksyisiä. Valokuvauspäivä oli syys-lokakuun vaihteessa ja ehkä pimein ja myrskyisin päivä koko syksynä. Jutusta on oma versionsa Kotilieden verkkojulkaisussa. Kauniit kuvat otti Sari Rantanen ja kivan tekstin kirjoitti Henna-Kaisa Sivonen.

4. Sisustuskriisi. Uuden sohvan myötä minulle iski valtaisa sisustuskriisi. Eikä ole aivan ohi vieläkään.

5. Piristystä ruokailuhuoneesseen. Tikkua ei tarvitse välttämättä silmään tökkiä, siitä saa asiaakin. Tällä kertaa pöytäliinasta riitti juttua.

6. Mitä ihmettä! Tämän olisin hyvin jo voinut unohtaakin. Massiiviovet? Mitä ihmettä!

7. Vappuja! Pikkuapulaisen vappukoristukset aiheuttivat huvittuneisuutta muissakin kuin minussa.

8. Muutakin kuin mustaa. Hurahdin siniseen – eipä olisi uskonut! Taas juttua pöytäliinasta. Kun remontti ei edisty ja sisustus junnaa paikoillaan, voi aina ostaa pöytäliinan.

9. Puutavaraa. Kuten sanottu, remonttikin välillä etenee.

Remontointiin ja sisustamiseen liittyvät jutut näyttivät kiinnostavan eniten. Kukat ja puutarhailut ovat kiinnostaneet enemmän Instagramissa, jonne kävin myös laittamassa yhdeksän tykätyimmän kuvan kollaasin.

Kiitos teille kuluneesta vuodesta ja kaikkea hyvää uudelle vuosikymmenelle 2020!

Vuotta 2020 kohti

Here are my nine most read posts from 2019. Happy new year for you all ❤

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Tikulla silmään…

 1. Nimetön sanoo:

  Hei! Toivottavasti saadaan lukea blogiasi ensi vuonnakin! Kivoja aiheita, kauniita kuvia! Tikusta saa aina asiaa 🙂 🙂 🙂 Hyvää uutta vuotta!
  Ystävällisin terveisin
  Pirre

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   Pirre, kiitos ❤ Mukavaa, että olet tykännyt. Tikusta – erityisesti pöytäliinoista – riittänee asiaa jatkossakin 🙂 Oikein hyvää alkanutta vuotta!

   Tykkää

 2. Oikein hyvää vuotta 2020 teidän perheelle!

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s