Pari julistetta

Blogiyhteistyö: Photowall

Sain marraskuussa yhteydenoton, jossa meille tarjottiin yhteen valitsemaamme huoneeseen tapetteja tykötarpeineen blogipostausta vastaan. Kävin selailemassa tarjottuja tapetteja ja innostuin kovastikin asiasta. Kuinka ihania ja monenlaisia tapetteja olikaan tarjolla! 

Juliste

Sattuikin niin, että ajankohta oli täysin väärä. Yläkerran huoneet oli juuri saatu tapiseerattua ja ajatus, että alkaisimme lähiaikoina tapetoimaan alakerrassa, tuntui vähintäänkin ahdistavalta. Lisäksi vanha talo tuntuu sittenkin kaipaavan vähän toisenlaisia, perinteisempiä tapetteja. Niinpä torjuin ystävällisen tarjouksen. 

Paketti

Tilalle minulle tarjottiin mahdollisuutta tilata canvas tauluja tai julisteita. Innostuin tästäkin. Photowallilla on upea valikoima melkein mitä vain. Selailin julisteita useampana iltana ja kävi niin, että nyt viimeistään ymmärrän mitä tarkoittaa ”runsauden pula”. Kun saa valita melkoisesta valikoimasta mitä vaan, yhtäkkiä ei osaakaan tehdä päätöksiä tai alkaa pohtia, että mahdanko oikeasti tarvita yhtään mitään. 

Hyvin pakattu

 Valikoituani suuren joukon kaikenlaista värikästä ja vähemmän värikästä, päädyin näihin kahteen julisteeseen. Miksi – en osaa sanoa. Naisen profiili on jotenkin arvoituksellinen ja mielenkiintoinen, tykkään myös mustavalkoisuudesta ripauksella okraa. 

Julistelista

 Toinen juliste vangitsi katseeni. Yhdellä viivan vedolla piirretyt useammat kasvot jostain syystä puhuttelivat minua juuri sillä hetkellä eniten. Lisäksi vaalea juliste tuo taas osaltaan valoisuutta pimeähköön olkkariimme. Myös naisprofiili tulee sijoittumaan olkkariin, vaan en ole vielä ihan tarkkaan päättänyt, mille seinälle. 

Pari julistetta

Kun lopultakin sain päätettyä, mitä haluan, julisteet saapuivat meille parissa päivässä huolellisesti pakattuina ja mukana tuli myös tyylikkäät puulistat ripustamista varten. Tosin päädyin laittamaan julisteet kuitenkin vaihtokehyksiin, joita nykyään saa myös mattapintaisella lasilla. Vaihtokehykset lähinnä siitä syystä, että halusin toisen julisteen huolettomasti nojalleen tuohon uudelle kirjahyllylle. 

Naisfiguuri

Eihän tuo nyt ihan sama ole kuin tapetit, mutta julisteet toivat taas olkkariin kivaa vaihtelua. Sitä paitsi, tykkään vieläkin tästä seitsemän vuotta sitten olkkariin laitetusta Bownet tapetista. Nythän meillä näyttää jo melkein asutulta tässä ongelmaisessa huoneessa. 

We got to choose couple of new posters to our livingroom. Thank you Photowall

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Sisustus, Yhteistyö Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Pari julistetta

 1. Kivat julisteet! Mä tarttisin jotain lisäväliseiniä saadakseni ripustettua kaikki taulut ja julisteet, joita mulla nyttenkin on jossain vintillä ja ties missä 😀

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   On ihan kivat ja tuovat vaihtelua. Se julisteissa onkin kivaa, että niitä ei välttämättä tarvitse 30 vuotta pitää seinällä, vaan voi laittaa kehyksiin välillä muutakin.

   Tykkää

 2. kupari hana sanoo:

  kiva kuvia täydellinen 🙂

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s