Täydennystä seinälle

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Työhuoneen pitkän seinän tapetti on alkanut ärsyttää silmääni enemmän ja enemmän. Tykkään sen värityksestä edelleenkin, mutta tapetti ei valitettavasti ole samaa henkeä muun talon kanssa ja on aika suurikontrastinen ja levoton.

Julisteet seinällä

Virittelin jo aiemmin tuohon seinälle melkein valkoisen julisteen vähän rauhoittamaan tapetin vaikutelmaa. Kun Gallerixista oltiin yhteydessä ja ehdotettiin yhteistyötä, tiesin heti mihin julisteita tarvitaan viemään katse pois tapetista. Valitsin heidän kivasta kokoelmastaan muutaman julisteen muodostamaan jo pienen kollaasin.

Mustavalkoiset julisteet

Mustavalkoisuus on tarkoituksellista levottoman tapetin seuraksi. Kivoja julisteita valikoitui suosikkilistalleni ensin kymmenkunta. Niistä olikin vaikea karsia, mutta näihin lopulta päädyin. Valintoihin vaikuttivat omat mielenkiinnon kohteeni ja mustavalkoisuus.

The Fibonacci Sequence

Jonain toisena päivänä olisin saattanut valita toisin. Hämmästyksekseni jätin esimerkiksi haaveilemani Matissen Cutout Woman julisteen pois tilauksesta ja otin tilalle The Fibonacci Sequence julisteen. En halunnut mitään yhtenäistä teemaa, mustavalkoisuudessa on teemaa riittämiin.

Bauhaus juliste

Bauhaus No 7 on upea juliste. Se olisi varmasti ollut isompana vielä vaikuttavampi, mutta ihan kiva, että se on nyt minun seinällä, vaikka vähän pienempänäkin.

Kamera

Kun olin laittanut Vintage Camera julisteen seinälle, tuntui ensin siltä, että jätänkin sen yksinään. Kameroissa on jotain kaunista ja maagista. Niin tässäkin kuvassa. Se ehkä sopisi jonnekin paremmin tosiaan ilman seuralaisia, mutta laitoin kuitenkin alkuperäisen suunnitelman mukaan muutkin julisteet seinälle.

Julisteet työhuoneen seinällä

Tilasin julisteille samalla kehykset, mikä helpottaa niiden nopeaa seinälle laittamista. Ei tarvitse erikseen lähteä haeskelemaan kehyksiä tai ripustussysteemejä. Kaikki kolme julistetta ja kehystä löytyvät kootusti tuolta: suosikit.

Jos kaipaat sisustukseen syyspiristystä löydät aiheeseen liittyvästä Instagram-päivityksestäni 30% alennuskoodin seuraavien 20 päivän ajaksi Gallerixiin.

Collaboration: Gallerix

I got my new lovely posters from Gallerix yesterday. Today I put them up to my home office wall. The wallpaper is quite restless, so I wanted to have black and white posters this time. I picked up posters about my hobbies and interests. You’ll find a code for 30% discount from my Instagram post for next 20 days.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Sisustus, Työhuone, Yhteistyö Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Täydennystä seinälle

  1. Paluuviite: Tiikeriteema | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s