Ihana Lemmikki

Kaupallinen yhteistyö: Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy

Likimain tasan vuosi sitten haaveilin keittiön pienistä päivityksistä. Haaveilin lankavetimistä ja uusista tapeteista. Lankavetimet toteutuivat kesällä ja muutos pelkästään jo vetimien ansiosta oli suurempi kuin ennalta voisi kuvitellakaan.

Lemmikki, Tapettitehdas

Mutta katsokaapa nyt tätä muutosta! Pelkästään yhden seinän uusien tapettien ansiosta fiilis keittiössä muuttui täydellisesti. Vetimet ja tapetti yhdessä tekevät keittiöstä valoisamman, jotenkin ilmavamman ja kevyemmän. Ystäväni sanoin: ”Oi, onpa kaunis ja kuulas!”

Tapetointipuuhia

Mielessäni oli perinteikkäät paperitapetit ja tilasin Tapettitehtaalta innoissani nipun mallipaloja. Ihanat, värikkäät ja suositut tapetit, joita olin itse miettinyt, eivät kuitenkaan loksahtaneetkaan meidän keittiöön.

Oikea valinta

Tapettitehtaalta lähetettiin minulle heidän sisustussuunnittelijan valitsemat tapettiehdokkaat. Ehdotukset olivat jotain ihan muuta, kuin mitä olin itse kaavaillut alun perin. Ja onneksi olivat! Vihreän Lemmikin mallipala valikoitui keittiön seinälle ja se alkoi päivä päivältä näyttää paremmalta ja paremmalta. Ja kun lopulta avasin ensimmäisen rullan, tiesin lopullisesti, että tämä on nappivalinta.

Uusi tapetti

Vanha tapetti oli Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan Koto. Sekin aivan ihana ja pitkään palvellut. Mutta vau, mikä muutos! Tämä uusi tapetti oli tietämättäni juuri se mitä halusin tuomaan vaihtelua. Erilainen, raikas, tuo vähän väriä harmauteen ja riittävän yksinkertainen. Juuri meille sopiva.

Vähän väriä

Vihreä Lemmikki on 60-luvun malli, joten senkin puolesta se on ihan passeli vuonna 1959 rakennettuun taloon. On aivan mahtavaa, että Suomesta löytyy tällainen perinteinen tapettitehdas, jonka eri aikakausien ja tyylien tapettimallit ovat toinen toistaan herkullisempia. Perinteisin menetelmin tehty paperitapetti tuntuu ja näyttää hyvältä ja on mielestäni ainoa oikea vaihtoehto vanhaan taloon.

Vihreä lemmikki

Tuohon keskelle tapettiseinää jää aika iso tyhjä alue. Siinä aiemmin ollut taulu ei enää sovi tapetin kanssa yksiin. Kehittelen vielä, mitä siihen voisi laittaa. Laittaisiko siihen kaksi pientä valaisinta roikkumaan? Isännän mielestä tosin lamppuja tulisi liikaa. Miten olisi seinään kiinnitettävä valaisin? Esimerkiksi Artekin Golden Bell kromisena?

Paperitapetti

Olin keittiöstä tapetoinnin jälkeen niin fiiliksissä, että saatoin jopa vähän liikuttua hetkeksi. Rakastuin keittiööni uudelleen ♥

Taustalla Tapettitehtaan paperitapetti

My new wallpaper in the kitchen. Isn’t it lovely. Collaboration with Finnish wallpaper factory with traditional handmade wallpaper, Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Keittiö, Remontti, Sisäremontti, Sisustus, Yhteistyö Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Ihana Lemmikki

  1. On aivan ihana! Todella kaunis kokonaisuus ❤

    Liked by 1 henkilö

  2. Paluuviite: Onnea ja menestystä vuodelle 2022! | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s