Kuin uusi

Kaupallinen yhteistyö: Tervastaso

Päätinkin jatkaa hiukan vielä keittiön päivittämistä. Yhdeksän vuotta sitten tehty valinta keittiön tasoksi on ollut ihan huippu. Monen muun asian voisin nyt tehdä toisin, mutta työskentelytasostani en luovu!

Corian taso hionnan jälkeen

Corian komposiittimateriaalista tehty taso on helppo pitää puhtaana ja se on ollut aikaa kestävä. Meillä tasoa on monta metriä ja pelkäsin, että hieno valkoinen taso muuttuisi ajan kanssa ikävän harmaaksi ja naarmuiseksi. Ei ole muuttunut!.

Hiottu Corian

Yhdeksän vuotta on kuitenkin pitkä aika ja keittiössä kulutus on suurta. Corian on materiaalina työstettävissä ja korjattavissa, joten tuumasin, että on aika tehdä yhdeksänvuotishuolto. Tason pinta ei enää ollut aivan yhtä likaa hylkivä kuin aluksi ja altaan reunaan oli tullut pienen pieniä veitsen kolhaisun jälkiä. Ei muuta kuin mies paikalle Tervastasolta ja hionta käyntiin. Hionta tapahtui siististi eikä mitään tarvinnut suojata. Koko pitkä taso tuli hiottua ja reunat kunnostettua parissa tunnissa. Se on kuin uusi!

Hionta käynnissä

Jos tasolle sattuisi tapahtumaan isompi haaveri, Corian materiaalina on tosiaan korjattavissa, joten ei tarvitse jännittää, jos vaikka vahingossa tuhoan tämän ja koko taso menisi vaihtoon. Meidänkin keittiön pitkä monitasoinen työtaso on työstetty paikallensa täysin saumattomasti ja tarvittaessa myös korjaus pystytään tekemään samalla tavalla.

Siisti on

Hmm, seuraava keittiön päivityskohde taitaa olla lattia. Vaikka muualla talossa lautalattia on säilynyt melko hyvänä, keittiössä se on saanut aikamoista kohtelua osakseen, sen maalaaminen vähintäänkin olisi jo ajankohtaista.

Kuin uusi

Kyllä kissan nyt taas kelpaa tuossa ikkunan edessä katsella kylän raitille, uusitulla, kauniiksi hiotulla pinnalla.

I decided to continue updating our kitchen. I have been very happy with work top that was my choice nine years ago. But nine years is quite a long time and now it was time to fix all the tiny hits that it has got during the years. It took two hours to polish it by Tervastaso and it looks like new again.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Keittiö, Yhteistyö Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Kuin uusi

  1. Paluuviite: Onnea ja menestystä vuodelle 2022! | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s