Onnea ja menestystä vuodelle 2022!

Pidin joulunajan lomaa kaikesta. Myös kamerasta ja blogista. Katselin sen sijaan seitsemän romanttista jouluelokuvaa, kuuntelin pari kirjaa, söin suklaata, yritin ulkoilla ja sen sellaista. Uusia kuvia en ole vieläkään ottanut, joten on selvästikin aika vain muistella mennyttä vuotta.

2021 tammikuu

Tahti blogissa hidastui loppuvuotta kohti ja postauksia tuli tehtyä harvemmin. Se luonnollisesti näkyy kävijämäärissä. Jokaista julkaisua kohden on klikkausten määrä kuitenkin tasaisesti kasvanut. Huippua, että olette messissä!

Vuosi 2021 helmikuu

Tämän vuoden teemoja Tuulentuvassa selvästikin ovat olleet Siiri-kissa, yläkerran sisustaminen, terassikesä ja pienet freesausremontit.

2021 maaliskuu

Kuluneen vuoden postauksista luetuimmaksi ylsi Vetimet. Tämä postaus oli luetuimmuusjärjestyksessä vasta kuitenkin kymmenes. Kaikki sitä suositummat postaukset ovat vanhoja, jotkut jopa useamman vuoden vanhoja, postauksia. Klikkauksia tulee blogiin eniten Pinterestin kuvista, joten tämä selittänee ikivanhojen postausten suosion. Ja uskomatonta mutta totta, edelleenkin myös vuoden 2021 suosituin postaus oli Maasta irti vuodelta 2017.

2021 huhtikuu

Uusi perheenjäsenemme Siiri on tietysti vilahdellut kuvissa tämän tästä. Suloinen Siiri tuli meille helmi-maaliskuun vaihteessa ja kasvoi hurjaa vauhtia tuuheahäntäiseksi neidiksi. Hän ystävystyi Pojan kanssa nopeasti, mutta sai kaverin myös robotti-imurista. Sanotaan, että kissalla ei ole emäntiä tai isäntiä – on vain palvelijoita. Ja se on niin totta. Hän on hurmannut meidät kaikki ja huijannut meidät palvelijoikseen.

2021 toukokuu

Freesausremonteista kodinhoitohuoneen remppa laajenikin vähän isommaksi kuin pikkuremontti. Korjattiin edellisessä remontissa tehdyt virheet, uusittiin työtaso ja työtilan taustat. Lisäksi tehtiin laatoitustöitä myös suihkutilassa. Vaikeaa on tehdä valintoja, kun haluaisi kokonaisvaltaisen muutoksen, mutta valintojen on käytävä yksiin vanhojen säilytettävien osien kanssa. Päästiin kuitenkin kompromissiin ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen.

2021 kesäkuu

Keittiön päivittäminen aloitettiin tosiaan vaihtamalla vetimet. Uudet lankavetimet toivat odotettua muutosta, kevyempää ja talon menneisiin vuosiin sopivampaa ilmettä. Keittiön päivittäminen jatkui tapetointihommilla. Ihana Lemmikki loi keittiöön uuden tunnelman ja väripiristyksen. Ja kun kerran ryhdyttiin päivittämään, hiottiin vielä työtasokin uuden veroiseksi.

2021 heinäkuu

Yläkerta valmistui tasan vuosi sitten. Pojan huonetta lukuun ottamatta sen sisustaminen on ollut vuoden mittainen projekti ja vähän kesken edelleenkin. En ole halunnut hankkia sinne mitään uutta, vaan yrittänyt hyödyntää jo olemassa olevaa. Aika hyvin on siinä onnistuttukin. Olemme nauttineet yläkerran tuomasta lisätilasta ja arjen luksuksesta lisävaatekomeroiden ja yläkerran suihkun myötä.

2021_elokuu

Olen huomannut, että yläkerran aulassa pystyn jostain syystä rentoutumaan. Hyvä, että talossa on nyt paikka, jolla ei ole varsinaisesti mitään tarkoitusta. Siellä voi vain olla – ei tarvitse tehdä.

2021 syyskuu

Sattuneista syistä olemme viettäneet kotona aikaa paljon. Lähes kaiken vapaa-ajan. Kesäkaudella piha, patiot ja terassi nousivat arvoonsa ja olivat hyvässä käytössä. Suunnittelemani pihatyöt jäivät kesäkuun työkiireiden ja hellekesän jalkoihin. Oli kerta kaikkiaan liian kuuma heinäkuussa huhkia pihassa. Sen sijaan varjoisalla patiolla oli mukava täytellä sudokuja. Riittääpähän ensi kesäksikin projekteja.

2021 lokakuu

Vuosi 2021 pähkinänkuoressa: Tein liikaa töitä, remppasimme jonkin verran, sisustin yläkertaa hitaasti, olen nukkunut vähän, koska Siiri, puutarhatöitä tein tuskin nimeksikään. Ihan hyvä vuosi – arki on parasta.

2021 marraskuu

Oikein onnellista ja soljuvaa vuotta 2022 teille kaikille!

2021 joulukuu

It’s time to close the year 2021. I have been working too much, we have renovated some, we have a new family member and I have slept a little, I furnished upstairs slowly and have not done any gardening. It was a good year. I wish your next year 2022 will also be good!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s