Pikkuapulainen ja anopinkieli

Palaan vielä edellisessä postauksessa näkyvään asetelmaan muorin kaapin päällä.

Vanhat lukijani muistanevat, että meidän Poikaa sanottiin Pikkuapulaiseksi vielä muutama vuosi sitten. Tuunasin silloin hänen huoneeseensa vanhan lampun, joka mielestäni muistuttaa kovasti Pelle Pelottoman Pikkuapulaista.

Asetetelma

Nyt tämä sympaattinen pöytälamppu valaisee meidän makkarissa muorin kaapin päällä. Tuunasin tätä vähän aikoinaan: maalasin mustaksi, vaihdoin johdon ja nyt sitten isomman lampun. Johto ei paljoakaan tässä kuvassa näy, mutta on tuollainen mustavalkoinen kangasjohto, vähän sellainen vanhan silitysraudan johdon näköinen. Johto on tässä lampussa parasta. Ero vanhaan on tuo isompi lamppukoko. Pikkuapulaisen pää on siis pienesti kasvanut, mutta muuten sama lamppu kuin aiemminkin.

Anopinkieli

Kaapin päällä näyttää viihtyvän myös äidiltäni saamani anopinkieli. Tämä meinasi jo kuolla ja kuivua, mutta virkosi henkiin kun siirsin sen yläkertaan. Saa ilmeisesti nyt paremmin valoa ja huolenpitoa kuin pari vuotta sitten. Ja sopii minusta erityisesti tuohon vanhaan Arabian Richard Lindhin kukkaruukkuun. Oikeanlainen kasvi oikeanlaisessa ruukussa.

Tämänmoista tällä kertaa. Tämän lyhyen postauksen avulla testaan myös, saanko RSS-syötteen näkyviin oikein. Jostain syystä kuvani eivät saavuta vastaanottajaa. Onko kenelläkään vinkata, mistä se voisi johtua? Eivätkö kuvat ole osa artikkelia?

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Kasvit, Makuuhuone, Sisustus, Tuunausta, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s