Tik tak, tik tak…

Tänä itsenäisyyspäivänä olin ajatellut palautella sosiaalista elämääni ajan tasalle ja kutsuin meille vieraita. Maanantaina sitten peruin vieraiden tulon, kun poika sairastui. Olisihan se ollut kolmeen vuoteen aika historiallista, että olisi saatu treffit kenenkään kanssa onnistumaan!

Itsenäisyyspäivä

Mutta ei. Nautiskeltiin oman väen kesken ne piparit, jotka oltiin leivottu ja käpykakku, joka pojan nimipäivää varten oltiin hankittu.

Orkideat ja kissa

Jos on sosiaalinen elämänikin ollut hiukan jumissa, niin on ollut myös blogi ja instatili. Aikani ei vain tällä hetkellä riitä ihan kaikkeen. Täällä kuitenkin ollaan! Vähän jäässä, mutta kuitenkin.

Orkideat ikkunalla

Huushollissa aika on pysähtynyt, myöskään sen päivittäminen ei ole viime aikoina ollut prioriteettilistan kärjessä. Erityisesti tänään kuulin kaappikellon tikittävän hiljaksiin tik tak, tik tak… Kyllä, näin kuulin, vaikka meillä ei edes ole kaappikelloa!

Kauniit, valkoiset orkideat

Kuvista näkyy, että mikään ei ole muuttunut. Orkideat ovat samat kuin aiempinakin vuosina, ne kukkivat takuuvarmasti jo itsenäisyyspäiväksi ja ovat aina yhtä kauniita. Joulutähti on paikallaan – tänä vuonna valot päällä vain itsenäisyyspäivänä ja jouluna.

Ruokailuhuone

Kisu on saattanut kyllä vielä vähän kasvaa viime vuodesta ❤

Kissa kukkien takana

Toisaalta, miksi minkään pitäisikään muuttua tai päivittyä? Kaikkihan on hyvin. Elämme itsenäisessä maassa ja meillä on mukava koti ja rakkaat lähellä. Tämä on hyvä näin.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Kasvit, Kisu, Sisustus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tik tak, tik tak…

  1. Paluuviite: Vuosi | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s