Mummin kranssit

Mummin tekemät mustikanvarpukranssit ilmestyivät meidän oviin tällä viikolla. Hyväksi todetut kranssit ovat olleet samanlaiset vuodesta toiseen. Uusien ovien kanssa kranssit näyttävät kuitenkin erilaisilta kuin ennen. Vihreä vasten punaista ovea antaa täysin erilaisen vaikutelman kuin vihreä vasten valkoista.

Kranssi mustikanvarvuista

Laitoin kranssit tällä kertaa ovien ikkunoiden alapuolelle. Edellisissä ovissa kranssit roikkuivat ikkunoiden päällä ja ovien yläreunassa. Toimii minun mielestäni näinkin, erityisesti nyt kun ovat kooltaan hiukan pienemmät kuin aiemmin.

Nämä ovat siitä kivat, että ne pysyvät hyvinä pitkälle kevääseen, eivätkä välttämättä ole pelkästään joulukranssit. Jouluisemmat niistä tulee sitten lähempänä joulua, kun lisään jonkun kivan jouluisen koristeen keskelle killumaan.

Tämä olikin minun ensimmäinen myönnytys joululle – sen lisäksi, että ystävieni yllyttämänä olin joulumarkkinoilla. Huomenna viritän jouluvalot ja alan odottamaan ensi viikonloppua ja ensimmäistä adventtia.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Julkisivu, Kasvit, Pihalla Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Mummin kranssit

  1. Aivan ihana kranssi ❤

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Kiitos Pauliina, meidän mummi eli minun äiti tosiaan uskollisesti värkkää näitä joka vuosi minulle ja siskolleni, vanhalle tädilleen ja muutamalle muullekin tutulle 🙂 Enkä ole kyllästynyt, varmasti juuri sen vuoksi että on niin pelkistetty.

      Tykkää

  2. Onpa kaunis kranssi! Kyllä on näppärä Mummi teillä. ❤

    Liked by 1 henkilö

  3. Vihreä kranssi punaista ovea vasten inspiroi! Upea yhdistelmä. Hyvää joulunalusaikaa!

    Liked by 1 henkilö

  4. Oispa ihanaa kun ois niin paljon omaa metsää, että vois tehdä tuollaisia kransseja ja sammalasetelmia 🙂 On tosi jouluinen tuo punainen ovi – vihreä kranssi -yhdistelmä! Mukavaa joulunodotusta!

    Liked by 1 henkilö

  5. Paluuviite: Yhdeksän luetuinta | Tuulentupa

  6. Paluuviite: Tonttuovi | Tuulentupa

Kommentoi