Ennen

Instassa jo vähän näytinkin tulevia puuhia remppakaksiolla. Asiat ovat sen verran vielä kesken, että vielä ei olla päästy tositoimiin, ainoastaan suunniteltu ja valmisteltu maalaushommia. Asunto on kutakuinkin tyhjä, mutta jotain pientä sieltä on vielä kulkeutunut kiertoon tai roskiin.

Naulakolla

Ei sentään silti ihan kaikkia roskiin. Mattopiiska pelastettiin purettavasta siivouskomerosta ja kotiin tullessani ripustin sen vieraseteisen naulakkoon. Näytti siinä niin kivalta, että ei sitä meidänkään siivouskomeroon enää kannata piilottaa.

Rottinkinen mattopiiska

Ennen ei kaikki ollut paremmin eikä helpompaa. Mutta jestas sentään! Oli kyllä kauniimpaa. Arkinen siivousvälinekin, mattopiiska, on kuin taideteos.

Yksityiskohtia

Rottinkinen mattopiiska vieraseteisen naulakossa, kulkureitillä ylös tai alas, hautautuu välillä kaikenlaisen romppeen alle. Rompe on kuitenkin aina väliaikaista – menossa yläkertaan tai alakertaan. Tänään siirtelin tavarat määränpäihinsä ja mattopiiska sai tilaa ympärilleen.

Ennen siivousvälineetkin olivat kauniimpia

Kyllä, taideteos se on!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi