Vetimet

Odottelimme polkupyöräreissulla saaristossa lauttaa puolitoista tuntia makoillen kallioilla. Siinä oli aikaa mietiskellä kaikenlaista ja mieleeni juolahti muun muassa, että en koskaan talvella saanut aikaiseksi tilattua keittiöön vetimiä, joita olin etsinyt oikein ajan kanssa. Ja lopulta löytänytkin haluamani. Siitä kalliolta sitten puhelimella tilaus vetimistä sisään. On tämä helppoa nykyään!

Keittiön päivitystä

Haikailin keittiön pienistä päivityshaaveista jo lokakuussa – ei ihan vuosi sitten, mutta ei paljon toisinkaan. Vetimien vaihto lankavetimiin oli haaveena. Vanhat vetimet ovat olleet ihanat ja juuri sellaiset kuin silloin yhdeksän vuotta sitten halusin. Nyt toiveenani on ollut jotain, mikä viittaisi enemmän 50-70 -luvuille. Maku muuttuu ja yhdeksän vuotta on pitkä aika.

Uudet lankavetimet

Lankavetimistä haaveilin. Ne olisivat ehkä enemmän samaa maailmaa keittiön toisen puoliskon kanssa, jossa on puuhella ja vanhat kalusteet kaarevine muotoineen. Haave meinasi kuitenkin tyssätä siihen, että onkin aika haaste löytää tietyllä ruuvivälillä olevia vetimiä, jotka täyttäisivät ne toiveet ja ajatukset, joita itsellä on. Kolusin kaikki mahdolliset nettikaupat etsien 190 mm:n kromattuja lankavetimiä. Melkein luovuin jo toivosta.

Kromatut lankavetimet

Kunnes löysin 192 mm vetimiä. Kromatut olivat vain todella pitkään kyseisestä verkkokaupasta loppu. Äly hoi! Lopulta ymmärsin kysyä sieltä suoraan, milloin niitä olisi tulossa. Sain erinomaista palvelua, he lähettivät minulle ensin 192 mm mustan vetimen kokeiltavaksi, kävisikö se meidän valmiisiin ruuvien paikkoihin ja lupasivat tilata kromattuja heti lisää.

Uudet keittiön vetimet

Mahtavaa! 192 mm vedin olikin meille juuri sopiva, tämä ei ollutkaan kahdesta millistä kiinni. Kromatut vetimet ilmestyivät verkkokauppaan jonkin ajan kuluttua. Ja minä sitten noin puoli vuotta myöhemmin sain tilattua setin meille. Kun tulimme kotiin saaristosta, vetimet odottivat jo noutoa postin noutolokerikoilla. Siis, tilasin ne perjantaina ja olivat jo lauantaina odottamassa lokerikossa! Nopein toimitus, mitä olen koskaan todistanut. En ole myöskään koskaan ennen saanut viikonloppuna saapumisilmoitusta, mutta näköjään sekin on mahdollista.

Keittiön päivitystä

Luonnollisesti tilasin vetimet myös kodinhoitohuoneeseen, joka on yhtenäistä maailmaan keittiön kanssa. Nämä ovat ihanat! Aika pienellä saa piristystä ja vaihtelua aikaiseksi. Keittiön ja kodarin tunnelma muuttui yllättävän paljon. Eniten olen tyytyväinen siihen, että keittiön kaksi puoliskoa keskustelevat nyt paremmin keskenään.

Small update for the kitchen. We got new handles for kitchen and laundry room. Loving them!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Keittiö, Sisustus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Vetimet

  1. Tyylikkäät ja kauniit vetimet! Mahtavaa, että oikeanlaiset löytyivät ja olipa kyllä super nopea toimitus!

    Liked by 1 henkilö

  2. Paluuviite: Ihana Lemmikki | Tuulentupa

  3. Paluuviite: Onnea ja menestystä vuodelle 2022! | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s