Stressimittari

Ihania kesän kukkia maljakoissa. Se on minun stressimittari. Mitä pidemmälle loma etenee, sitä suuremmin alkaa kukat ja kimput taas kiinnostaa.

Pionit sateelta suojaan

Toisin päin, mitä suurempi stressi ja väsy, sitä vähemmän haluan laittaa esille yhtään mitään kukkia. Koska ne pitää kuitenkin heti kohta siivota pois, pestä maljakko ja kerätä roskat. Liian vaivalloista.

Ihanat pionit

Saatan joskus olla jopa ärsyyntynyt jos minulle tuodaan kukkia suurimman stressisesongin keskellä. Kuka niitä ehtii laitella! Kauhea tilanne tuollainen. Mutta näinkin on joskus käynyt.

Pallohortensia maljakossa

No, nyt on loma takana, eikä isommasta stressistä vielä tietoa. Töihin paluu oli itse asiassa ihan kivaa. Aloin jo kaivata tietynlaista rytmiä arkeen. Pitääpä muistaa viedä kukkia töihinkin muidenkin iloksi.

Pallohortensia

Kuvissa on tällä viikolla sateesta pelastut pallohortensiat, kesäkuussa myös sateessa poimitut pionit ja mökiltä pari viikkoa sitten tuodut kultapallot. Pallohortensia ei onneksi juuri ole sateesta pahoillaan. Pelastaa piti silti, koska sateesta painavat pallot painuivat jo maata kohti.

Kultapallot

Ihanaa, että on oma piha ja möksä, mistä kukkia saa poimittua maljakkoon! On ne kauniita. Onneksi stressimittari ei ole kovinkaan usein siinä jamassa, että kukat eivät jaksa kiinnostaa. Jos on, pitää huilata! Tämä muistutukseni itselleni ja kaikille muillekin.

Kultapallot maljakossa

Some flowers from our garden and summer place.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Kasvit, Keittiö, Pihalla, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Stressimittari

  1. Aliel sanoo:

    Itsekin tykkään kukkakimpuista, mutta en pidä leikkokukkien ostamisesta enkä kesäisinkään juuri tohdi tuoda kukkia ulkoa sisälle, koska pelkään niistä tulevan jotain viherkasveilleni haitallisia ötököitä mukana. Jossain vaiheessa sitten ostin tekotulppaaneja kimpullisen ja kohta neilikoita myös. En yleensä pidä tekokasveista, mutta nuo ovat niin aidon näköisiä, että ovat kivoja piristäjiä, ja vieraatkin usein luulevat niitä oikeiksi.

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Hei, aika usein minäkin kerään kimpun vain parvekkeelle. Siitä se ikkunan läpi näkyy sisälle olkkariinkin. Ja säilyy pidempään ulkona.

      Tykkää

Kommentoi