Sävynä ”Olki”

Kuinka iloinen sitä voi olla yhdestä lattiasta! Pakko fiilistellä tätä täällä vielä kertaalleen. On se vaan niin hienoa kun on lattia.

Puulattia

Eikä mikä tahansa lattia vaan vastamaalattu keltainen puulattia. Kuusi vuotta kestäneen harmaan kauden jälkeen oljenkeltainen lattia tuntuu tosi virkistävältä. Se on kuin karamelli meidän harmaassa talossa ja harmaiden huoneiden keskellä. Erityisesti nyt kolmannen maalikerroksen jälkeen, kun lattia kiiltelee kilpaa kevätauringon kanssa.

Keltainen puulattia

Muuttamaan Pikkuapulainen ei ihan vielä pääse vaikka tässä huoneessa alkaa olla tapettia ja listoja vaille valmista. Muu yläkerta valmistuu perässä ja kaikken pahiten kesken ovat portaat yläkertaan. Vasta kun portaat on rakennettu, voidaan harkita muuttoa ylös.

Lattiarakkautta

Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Ennemmin tai myöhemmin…

I’m so happy about this just painted floor! This room is for our son. Renovation is still uncompleted upstairs, so we will be waiting for awhile before moving in. But, the floor looks fantastic!  Upstairs renovation will be fine, sooner or later…

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Remontti, Sisäremontti, Sisustus Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Sävynä ”Olki”

  1. On kyllä pirteä! Ja taitavasti maalattu, sileää ja kiiltävää pintaa ilman kupruja 🙂

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s