Bumling

Lamppu olkkariin löytyi vihdoin! Vähän se kesti, mutta nyt on uusi lamppu katossa. Plafondi sai kenkää – eikä muuten kelvannut kenellekään, päästiin siitä eroon vasta kun annettiin ilmaiseksi tori.fi:ssä. Ja miten hieno se mielestäni olikaan 15 vuotta sitten!

Harmaa Bumling

Bumling on ihastuttanut seuraamillani insta-tileillä, mutta en vain ole osannut ajatella, että meilläkin voisi olla se. Olen sentään kolunnut kaikki mahdolliset nettikirppikset ja livekirppikset, nettilamppukaupat ja sen sellaiset hakiessani olkkariin sopivaa valonlähdettä.

Olkkarissa

Kun minulle vihdoin valkeni mitä haluan, tiesin heti mihin käyttäisin kesällä sukulaisilta saamani synttärirahat. Money well spent!

Olkkari kyllä taas vähän pimentyi, kun lappu tuli alemmaksi ja sivummalle, mutta samalla fiilis on paljon kodikkaampi ja valaisin jotenkin kokoaa sohvanurkkauksen tiiviimmäksi. Ensimmäistä kertaa mieleeni juolahti, että ehkäpä kulmasohva on sittenkin ihan ok.

Kamarit

Kaiken lisäksi uusi lamppu on samaa harmaata kuin meidän seinällä oleva Tateka. Kuinka mahtavan hyvä tuuri, että harmaat ovat luonnossakin samaa sävyä!

Nyt kun katson kuvia, taidanpa siirtää sitä vielä hiukan alemmaksi.

I bought a birthday present for myself: new living room lamp Bumling.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Olohuone, Sisustus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Bumling

  1. Tosi hyvin sopii tuo Bumling tuohon! Plafondit taitaa muuten olla ihan out – epäilen siis, että viimeistään kymmenen vuoden kuluttua ne on taas suurinta huutoa 😉 Meilläkin on yhdessä makkarissa joskus 90-luvulla ostettu plafondi ja kyllä se asiansa valaisimena ajaa hyvin, vaikkei supertyylikäs olekaan. Mutta uskon, että kohta se on taas trendien huipulla 😀

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Saattaapa tosiaan ollakin. Itselläni edelleen myös makuuhuoneessa sellainen. Itseäni ärsyttää niissä eniten se, että sinne kertyy ajan kanssa pikkukärpäsiä ja näyttävät hiukan ikäviltä kun kuultaa läpi. Toki niitä putsaillaan, mutta ei niitä nyt ihan joka viikko viitsisi, on sen verran hankalaa.

      Tykkää

Kommentoi