Viherrystä

Pihalla nurmikko kasvaa jo hurjaa vauhtia. Sen saa ajaa ensimmäisen kerran viimeistään jo ensi viikonloppuna. Sen lisäksi meillä vihertää ympäri taloa.

Viherrystä hyllyssä

Pelargoniat ovat puskeneet uutta vauhdilla. Joka vuosi ihmettelen sitä kasvutehoa, mikä niissä keväisin alkaa. Pistokkaat ovat kaikki juurtuneet hyvin ja pieniä nuppujakin on jo vanhemmissa yksilöissä tulossa. Ihan vielä ei niitä uskalla ulos viedä, melko pian kuitenkin.

Pelargoniat portaikossa

Sen vuoksi niitä onkin ympäri taloa sopivissa paikoissa. Kuten nyt tässä portaikossa esimerkiksi. Siinä ne saavat valoa hauskasti peilin kautta.

Pelakuut aurinkokylvyssä

Keväisin minussa herää, kuten säännölliset lukijani ovat huomanneetkin, pelargoniahulluuden lisäksi yrttien mieliteko. Himoitsen niitä sekä ruokaan että visuaalisesti. Ruuassa maistuu heti kesä, kun lisää hiukan tuoreita yrttejä sekaan. Ja markettiyrtit laitan hetkeksi ruukkuihin tuomaan keittiöön kevättä ja vihreyttä. Kesäkuussa viimeistään siirrän ne ulos minikeittiöpuutarhaani, missä pärjäävätkin sitten myöhään syksylle saakka.

Keittiössä vihertää

Nyt kun tuo String-hylly on kuvissa, voisin todeta, että se on ollut parhaita hankintoja keittiöön silloin aikoinaan. Keittiöremontistahan on jo kymmenen vuotta! Muistan kun pähkäilin ja tuskailin, millaista hyllyratkaisua tuohon tyhjään kohtaan keksisi. Onneksi ei alettu itse siihen mitään tee-se-itse viritystä rakentamaan. String on juuri sopiva ja kestävä. Yhtään naarmua, eikä astiarengasta ole ilmestynyt hyllylevyihin vaikka siinä juurrutetaan pistokkaita ja säilytetään astioita aina. Tykkään siitä edelleenkin.

Markettiyrtit ruukuissa

Ihanaa, kun on kevät ja yrttejä jälleen keittiössä! Lähdenkin tästä haravoimaan loput risut pihasta.

Some green spots around the house. Spring, my favourite season.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Tuunausta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi