Retronpunainen yksityiskohta

Viime viikonlopun hellepäivänä ei meistä kumpikaan jaksanut laittaa mitään ruokaa. Päätettiin lähteä pyörillä Siwaan muutaman kilometrin päähän hakemaan einestä. Melkein matkan varrella on paikallinen kirpputori ja poikettiin sinnekin. Kesän ainoita hellepäiviä kun oli, satuimme olemaan kirpparin ainoat asiakkaat.

Kerrankin sain katsella rauhassa. Minulla on yleensä sellainen ihmariongelma, että kun porukkaa tulee liian lähelle, en pysty keskittymään. Jos ihmisiä on liikaa, laukkaan käytävät läpi ja olen kiitollinen kun pääsin ulos.

Jotain löytyikin. Esimerkiksi ihana kaappi, jota en kuitenkaan (vielä) raaskinut ostaa. En ollut varma, mihin sen laittaisin. Ostin yllätyksekseni kuitenkin lampun. En ollut tiennyt haluavani lamppua. Tämä punainen retrolamppu kuitenkin puhutteli minua niin, että palasin sen vielä ulko-ovelta hakemaan. Ajattelin, että yläkertaan, pojalle valmistuvaan huoneeseen…

Punainen retrolamppu

Punainen pallovalaisin

Aris No 364

Putsattuani sen, totesin, että lamppu on Arisin. Lisäksi se taitaa sopia hyvin myös pojan nykyiseen huoneen tapaiseen. Onhan siellä muitakin punaisia yksityiskohtia. Pidän tästä lampusta joka päivä aina vaan enemmän. Miten kivan pirteä väri ja muoto! Olipa hyvä, että palasin hakemaan sen.

Punainen vanha valaisin

Punaisia yksityiskohtia

Punaista

Pojan huoneessa

Punainen koristelentokone

Pallolamppu

A new red lamp to a boys room. I found this from flea market. Retro,nice and bright, isn’t it!

 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Lapselle, Makuuhuone, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Retronpunainen yksityiskohta

  1. Oi, onpa kiva lamppu! Tämä muistuttaa lapsuudenkodissani aikanaan olleista lampuista, jotka oli hyvin samanhenkiset, mutta mustavalkoiset ja seinälle kiinnitettävät. Lamppu tarttui muistaakseni magneetilla pohjaosaan. Harmittaa, että niitä ei enää taida olla meidän perhepiirissä. Ottaisin sellaiset ilomielin omaan kotiin. Myös tuo punainen on ihanan pirtsakka yksityiskohtana. Hyvän löydön teit!

    Tykkää

    • Saara sanoo:

      Niinpä, paljon on laitettu menemään kaikkea kivaa. Mutta kiva, kun näitä joskus löytää vielä kuitenkin kirpparilta.

      Tykkää

  2. Karoliina sanoo:

    Onpa tosi kiva lamppu! Huolisin mielelläni itsekin tuollaisen. Kiva blogi sinulla, jään seurailemaan. ☺

    Tykkää

  3. Paluuviite: Retro, retrompi, retroin | Tuulentupa

  4. Paluuviite: Puhdaslakanapäivä | Tuulentupa

Kommentoi