Mikäs tämä nyt sitten on?

Meidän pihaan on ilmestynyt isännän ja Pikkuapulaisen toimesta tällainen hässäkkä. Siitä tulee puumaja. Sitä on suunniteltu pitkin talvea ja nyt se toteutetaan. Pikkuapulaiselle meinasikin jo tulla paniikki, kun kesäkuun 1. päivä todettiin, että nyt on kesä: ”Eikä me olla edes tehty vielä sitä puumajaakaan!!”

Puumajan runko

Isännältä on kyllä tainnut lähteä mopo käsistä tätä suunniteltaessa. Tulin tuossa yksi päivä kotiin, kun miehet olivat puuhastelleet takapihalla ja ihan säikähdin, että mikäs se tuossa on. Aika iso. Pitäisköhän siihen hakea rakennuslupa!

Minua valistettiin, että majaan tulee parveke, josta voi tähystellä joelle. Ja luukku, josta voi kulkea edestakaisin köysitikkaita pitkin. Joka pojan unelma siis.

Isän ja pojan projekti

Suuri hetki oli, kun lattia alkoi valmistua ja Pikkuapulainen pääsi itsekin käväisemään ylhäällä. Ylhäällä käynnin jälkeen teki Pikkuapulainen  aikailematta oman versionsa lattiarakennelmasta. Tarkkaavainen poika.

Pikkuapulaisen versio lattiasta

Project of father and son: wooden treehouse. A dream of every little boy. Maybe ready for July.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Lapselle, Pihalla, Tuunausta Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta artikkeliin: Mikäs tämä nyt sitten on?

  1. Hetkinen, hetkinen, mäkin oisin halunnut tollaisen lapsena ja moni muukin mun tuntema naisihminen! Joka LAPSEN unelma siis 🙂 Ja miksei aikuisenkin…ois vaan vähän isompi, ois hauska juoda kahvit puumajassa! HIENO!

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Aivan! Hyvä huomio, jokaisen lapsen unelma siis. Tytöille kelpaisi varmasti myös. Kyllä sinne varmaan kahvit vielä viedään, mutta sisustaa siellä ei kuulemma saa 🙂

      Tykkää

  2. Taru sanoo:

    Tosi magee! Mahtaa olla pikkuapulaiselle huisi juttu 🙂

    Ja heh, vai ei saa sisustaa 😀 😀

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Taru, on tosiaan ollut hauska seurata pienen ihmisen riemua ja odotusta valmiista puumajasta.

      Kyllä, siitä käytiin erikseen oikein keskustelua, että ainakaan verhoja ei saa tehdä – paitsi jos löytyy ”Ryhmä hau” -kangasta, niin sitten ehkä.

      Tykkää

  3. Karoliina sanoo:

    Tuosta tulee huikean hieno! Mahtava projekti. 🙂

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Kiitos Karoliina! Laittanen kuvia sitten valmiista majasta. Tänään iltapalalla isäntä ja Pikkuapulainen kovasti suunnittelivat jo puumajan tupareita.

      Tykkää

  4. Milla sanoo:

    Aivan mielettömän hieno tulee! Tuollaisen muistaa aivan varmasti lopun elämäänsä, mieletöntä! 🙂

    Liked by 1 henkilö

  5. Paluuviite: 12 kuvaa puutarhavuodesta 2016 | Tuulentupa

Kommentoi