Puuhommia

Voi että, meidän yläkerta on niin pienestä kiinni! Tällä viikolla oli tarkoitus viimeistellä ja tehdä paljon muutakin. Mutta kuinkas muutenkaan, perinteitä kunnioittaen, isäntä on ollut sairaana lomalla. Minä olen koko viikon ollut vielä toipilas edellisen viikon taudista ja saamattomuuden huippu. Pikkuapulainen sentään on mennä porskuttanut ja ollut sirkusleirillä ja kaikkea kivaa.

Polttopuita

Tänään päätettiin, että nyt sairastelut saa loppua ja lähdettiin paistattelemaan päivää möksälle. Siitäkin syystä, että saunapuut pääsivät loppumaan. Olemme jo pari kuukautta odotelleet, että maa jäätyisi sen verran, että autolla pääsisi mökille perille asti.

Järvi jäässä

Ihana päivä olikin! Lunta ei Pirkanmaalla ole vieläkään, mutta sitäkin aurinkoisempaa. Järvi on vihdoinkin jäässä, mutta pilkille ei sentään uskaltauduttu. Erikoinen talvi on ollut. Viime vuonna puut jäivät hakematta, koska lunta oli jo marraskuussa liiaksi autoiluun.

Lusthus

Mökillä on aina kaunista, oli lunta tai ei. Pakkasta oli enemmän kuin pitkään aikaan, mutta ”lusthusin” seinustalla oli tuuleton paikka paistatella auringossa.

Lumeton talvi

Puukuorma valmistui nopsasti ja makkaralounas maistui. Iltapäivällä meillä oli jo uudet puut pinottuna kotona. Raikkaasta ilmasta ja auringosta piristyneinä ehdittiin vielä tekemään pieni maakuntakierros. Käytiin mukavassa seurassa syömässä Kangasalla ja kirpparilla.

Makkaralounas

Pitkään aikaan ei olla kirppareille ehditty ja pantiin merkille, että siellä ei ole enää yhtään mitään löydettävää! Todellakaan. Ei niin mitään. Oliko meillä vain huono tuuri vai onko teillä muilla sama kokemus? Vieläkö jostain löytyy hyviä kirppareita?

Puuhommia

We were at summer cottage today. We needed some firewood and this was a perfect day to get some. This winter has been odd with no snow and lot of rain. This week has been wonderful with temperature beeing below zero, but still no snow.  The lake was finally frozen but still too weak to go ice fishing. 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Mökillä Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s