Tiikeriteema

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Gallerixista tarjottiin minulle mahdollisuutta jatkaa yhteistyötä. Mikäs sen mukavampaa kuin miettiä, millä kivalla voisi hiukan tuoda piristystä arkeen.

Taustalla Tiikeri

Olin jo edellisellä kerralla miettinyt julistevaihtoehtoja makuuhuoneeseen ja ajattelin, että nyt onkin hyvä tilaisuus tilata ne. Selatessani julistevalikoimaa alkoikin Pojan huone tuntua tällä kertaa houkuttelevammalta kohteelta.

Tiikeri

Pojan kanssa katseltiin yhdessä julisteita ja päädyimme kissaihmisinä yhdessä kahteen tiikeriin.

Isolle seinälle juliste

Toinen tiikeri, Tiger, on lähikuva ihan oikeasta tiikeristä ja sopii tyhjälle isolle seinälle kivasti. Se on kaunis! Voi melkein kuulla tiikerin kehräävän. Juliste olisi itse asiassa voinut olla suurempikin koko, mutta pojan toiveesta otettiin tämä 50×70 cm kokoinen, mikä sekin kohtuullisen suuri. Iso seinä saa sen näyttämään kokoaan hiukan pienemmältä.

Pojan huone

Pyöräilijätiikeri, Bike Hard, 50×70 cm sekin, sen sijaan näyttää kokoaan suuremmalta vinokaton ja sängyn välissä. Poika on innostunut omasta temppupyörästään ja juliste on siinä mielessä kivan ajankohtainen. Värit ja aihe sopivat Pojan huoneeseen kuin olisi sinne suunniteltu. Vanha Tigru julisteen vieressä on tyytyväinen kun sai lajiseuraa.

Pyöräilijätiikeri

Gallerixin julisteet tulevat postissa huolellisesti pakattuina ja ovat laadukkaalle paperille printattuja. Itse tykkään käyttää kehyksiä ja nämä Gallerixin kehykset ovat mukavan kevyitä ja näin ollen helppoja ripustaa. Nämäkin julisteet roikkuvat seinällä pienen naulan varassa kumpainenkin.

Peti pojan huoneessa

Ison seinän tiikeri näyttää kivalta yksinkin, mutta siihen voisi olla kiva kerätä teemaan sopivia julisteita lisää kollaasiksi. Toistaiseksi kuitenkin tämä riittää meille. Gallerixilla on kivoja ideakuvia tauluseinien toteuttamiseksi ja mietittiin pojan kanssa niiden avulla lähdettäisiinkö laajentamaan. Ehkä joskus ja vaikkapa ihan omilla piirustuksilla.

Tigru

Sisustaminen piristää aina ja aina sen ei vaadi suuria summia rahaakaan. Seuraavaksi voisi olla kiva tosiaan askarrella tai taiteilla jotain omaa seinälle.

I got couple of new posters from Gallerix. This time we chose the Tiger theme. Our son is interested in bikes and loves cats so this poster with tiger biking is perfect. The picture of real tiger is beautiful. I love it! You can almost hear him purr.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Hankintoja, Lapselle, Sisustus, Yhteistyö Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tiikeriteema

  1. Tosi kivat julisteet ja sopiva teema kissaihmisten kotiin ❤

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s