Hetkiä

Varoitus! Tämä postaus sisältää vielä jouluisia kuvia. Jos sinulla on jo jouluähky, skippaa tämä postaus ja palaa vuoden kuluttua asiaan.

Punainen ovi
Jouluinen etuovi
Lyhty puussa

Minulla joulu kestää enemmän tai vähemmän loppiaiseen saakka. Hassua, miten eri ihmisillä nämä jutut menee. Toiset pystyttävät joulukuusen jo ennen joulukuuta ja keräävät kaiken pois tapaninpäivänä. Meillä kuusi koristellaan aattoa edeltävänä iltana tai aattoaamuna ja jouluillaan loppiaiseen saakka. Jos kuusesta ei varise neulaset sitä ennen.

Kynttilä
Astiat alkavat tyhjetä jouluruuista

Minulla on ollut jonkinasteinen valokuvaustauko tai -blokki. Tai itse asiassa myös tietokonetauko. Ja jos on taukoa tietsikalta, ei voi käsitellä kuvia. Päätin jo lokakuussa, että otan kameran käteen vasta kun se tuntuu hyvältä. No, kun lomalla aivoissa vapautuu tilaa, alkaa kivat jutut taas kiinnostaa.

Kattaus
Lumihiutale lasi

Parhaat joulujutut menivät jo, mutta pikkuhiljaa olen ottanut hajanaisia kuvia, kun valo on osunut johonkin kivasti, tai on tehnyt mieli kokeilla, osaanko kuvata pimeässä. Hetkiä sieltä täältä. Ilman asetteluja tai järjestelyjä. Hetkiä sellaisina kuin ne ovat. Harjoittelukuvia.

Joululahja, piparit ja jouluorkidea
Jouluhavut
Jouluvalot

Lumihiutaleita, auringon säteitä, kynttilän valoa, kiireetöntä tunnelmaa.

Auringonlasku
Pakkaspäivä

Tänään leivoin porkkanalaatikosta sämpylöitä. Niin hyvää kuin jouluruoka onkin, porkkanalaatikko on kyllä parempaa tässä muodossa. Tuli oikein makoisia sämpylöitä.

Porkkanalaatikkosämpylät

Mukavaa joulunaikaa! Kyllä, loppiaiseen saakka on lupa viettää joulua.

A few separate Christmas time pictures. Practicing to capture snow flakes, sun light, candle light and moments. Have a lovely and peaceful Christmas time. What’s left of it.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Sisustus, Vanhat tavarat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi