Vuosi

Mennyt vuosi. 2022. Mitä siitä sitten voisi sanoa? Maailman tilanne, sota, lakot, taudit, pandemian jälkimainingit, väsymys.

2022_heinäkuu

Kaikesta huolimatta ihminen jatkaa elämäänsä ja hyvää on valtavan paljon. Ihminen sopeutuu, mukautuu, tekee kompromisseja ja selviää. Ja nauttii elämästä.

2022_tammikuu

Tuulentuvassa vuosi on ollut aika hiljainen. Jotain pientä puuhastelua ja kukkien kanssa hääräämistä. Ei isoja projekteja vuonna 2022. Hyvä niin.

2022_helmikuu

Tietysti blogin ulkopuolella on eletty tavallista arkea, tehty töitä, käyty koulua, luettu kokeisiin, harrastettu, pesty pyykkiä ja silitelty kisua. Isännälle erityismaininta ja kiitos arjen ruokahuollosta huolehtimisesta!

2022_maaliskuu

Tämä blogiharrastus on minulle sellainen ”irti arjesta” -harrastus, vaikka oikeasti tykkäänkin, että ”arki on parasta”.

2022_huhtikuu

Vuodesta 2022 ei siis blogissa ole kovinkaan paljoa kerrattavaa. Jotain kuitenkin. Tässä kuva jokaiselta kuukaudelta muistoksi.

2022_toukokuu

2022_kesäkuu

Paitsi ei marraskuulta. Sehän nyt ei ole kuukausi oikeastaan ollenkaan. En taida edes muistaa koko marraskuuta. Kuvia siitä ei ainakaan ole ainuttakaan.

2022_elokuu

Itselleni jostain syystä eniten tyydytystä tuotti elo-syyskuussa värkkäämämme istutuspöytä. Siitä tulee olemaan minulle oikeaa hyötyä ja iloa. Kaikista blogin kuvista tykkäsin eniten tammikuun kissasta puusohvalla katsomassa ikkunasta ulos.

2022_syyskuu
2022_lokakuu

Olisi kiva kuulla, mikä teitä miellytti tai ei miellyttänyt. Tai olisiko teillä jotain toiveita jatkossa?

2022_joulukuu

Kiitos menneestä vuodesta ja kanssaelämisestä teille kaikille siellä ruutujen takana ❤ Ja paljon kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2023!

The year 2022 was quite quiet in the blog. No big projects during 2022. Little something and lots of flowers. Here is picture memory from every month. Except November. It think it is not a month. At least I cannot remember anything from November. I do not have any pictures of it either.
Happy New Year to you all!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Vuosi

  1. Pilvi sanoo:

    Jaan monia kuvailemiasi mietteitä. Myös jonkinlaista hiljaiseloa on ollut täällä, vaikka toki normaali arki on rullaillut joka päivä. Maailman tapahtumat ovat aivan taatusti pistäneet monen mielen niin sanotuksi sanattomaksi ja saanut hieman vetäytymään omiin oloihinsa. Aivan ihanat kuvat postauksessasi. Ja kiva kuulla sinusta!

    Liked by 1 henkilö

  2. Saara sanoo:

    Mukava kuulla sinustakin! Olen aina välillä piipahdellut ihastelemassa blogissasi, joten olen suurin piirtein ajan tasalla, mitä saaressanne on tapahtunut. Tämä on sellainen harrastus tämä blogi, että sitä pitää tehdä vain kun se on mieluisaa. Väkisin ei tule mitään. Hyvää ja antoisaa uutta vuotta teille!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s