Huomenta keittiöstä

Huomenta tosiaan! Todella pitkään aikaan minulla ei olekaan ollut näitä aamuhetkiä keittiössä yksin. Ennen saatoin herätä pari tuntia ennen muuta perhettä ja viettää aikaa keittiössä hörppien kahvia ja viettäen omaa aikaa.

Huomenta keittiöstä

Tänä aamuna, pitkäperjantaina, minulla olikin yllättäen taas tämä hetki. Keittössä oli valoisaa, oli vapaapäivän aamu, minä virkeänä ja vain kissa seurana.

Kissa seurana

Otin vihdoinkin kunnolla esiin lehden, joka ilmestyi jo reilu kolme viikkoa sitten. Tähän Unelmien Talo&Koti -numeroon on eksynyt meidänkin koti. Aina se on aika jännittävää nähdä oma huusholli toisen silmin. Tällä kertaa patsastelen itsekin pinkissä(!?) asussa kuvassa. Hui! Ensi vilkaisuilla olin kauhuissani ja oikeastaan siitä syystä selasin lehden vasta nyt paremmin läpi.

Lehdessä

Frida otti kauniit kuvat ja niistä parhaat näkyvät hänen Instagram-tilillään @visualaddictfrida.

Unelmien Talo&Koti

Varsinainen kuvauspäivä oli jo vuosi sitten, joten kuvat tuntuivat itsestäni jo hiukan vanhoilta. Päivä Fridan ja Suvin kanssa oli mukava kokemus ja opin itsekin paljon päivän aikana.

Aamu keittiössä

No niin, lehti on luettu ja nyt voi taas keskittyä ansaittuihin pääsiäisvapaisiin. Kyllä olinkin tauon tarpeessa! Nyt, tämän päivän huilin jälkeen, tuntuu jo kuinka veri kiertää aivoissakin paremmin.

Hyvää pääsiäistä

Hyvää pääsiäistä teille kaikille!

Today I had a moment by myself. I finally read the magazine that was published already three weeks ago. Our home is in it and it was quite exciting, almost scary, to see the pictures and read the article. Well, now it is done and now back to spend peaceful Easter days. Have a lovely Easter every one!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Elämää, Keittiö, Kisu Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s