Vaaterekki

Vaaterekki

Koska vaatekomero on tulevassa makuuhuoneessamme pienehkö, sain päähäni haluta meille vaaterekin. Ja vaaterekinhän pitää tietysti miellyttää myös silmää. Selailin lukemattomia rekkejä verkkokaupoista.

Makuuhuoneen säilytyskalusteita

Vaaterekkien hintahaarukka on suurin piirtein 30-800 euroa. Laatu ja ulkonäkö vaihtelevat myös laidasta laitaan. Tykästyin lopulta kohtuullisen hintaiseen, Elloksen industrial-tyyliseen vaaterekkiin. Siinä ongelma oli kuitenkin väritys ja matala korkeus. Matalaa tankotilaa meillä on vaatehuoneessa, tarve on korkeammalle.

Putkia ja liittimiä
Alkaa muotoutua

Tätä vaatetelineongelmaa puhelin itsekseni ääneen ja näytin isännälle kuviakin, vaikka häntä ei tainnut kiinnostaa pätkääkään. Nyökkäili vain. Juttelin industrial-tyylistä ja harmaasta metallin väristä, juttelin pituuksista ja leveyksistä, juttelin siitä kuinka sen täytyisi mahtua makkarin käytävään. Jaarittelin ja jaarittelin loputtomiin vaaterekistä ja ihmettelin, miksi sellaista telinettä ei ole tehtykään, minkä sieluni silmin jo näin makuuhuoneessa.

Vaateteline

Pari, kolme viikkoa tätä jaarittelua toistuvasti kuunneltuaan, isäntä lopulta vilkaisi minua ja pyysi piirtämään visioimani rekin. Siltä istumalta soitettiin tutulle putkimiehelle ja tilattiin vähän putkea ja liittimiä. Saatiin lainaksi tarvittavat työkalutkin.

Metallinen vaaterekki

Seuraavana iltana päästiin jo kasailemaan putkia. Ja kas, putkista muotoutui juuri sellainen vaaterekki, jonka olin mielessäni nähnyt. Teollinen tyyli, harmaa, rustiikkisen metallinen. Alla on taso laatikoille tai laukulle, ja rekin alta mahtuu siivoamaan helposti. Ihan täydellinen!

Vaaterekki makuuhuoneessa

No, vähän siitä tuli iso, ottaen huomioon, että sen piti mahtua tuohon koloon tuossa käytävällä. Tuo erikoinen käytävä makuuhuoneesta aulaan vaatehuoneen läheisyydessä olisi ehkä toimiva vaatehuoneen lisäke, koska vaatteet olisivat siinä melko hyvin pölyltä suojassa ja pois silmistä.

Vaateteline

Koostaan huolimatta rekki menisi kyllä käytävässkin, mutta voi olla, että tykkään joka tapauksessa pitää sitä esillä enemmän. On se niin hieno, että miksi sen piiloon laittaisin!

Makuuhuoneen vaateteline

Makkarissa on muuten vielä kovin tyhjää. Tähän tahtiin kun sisustan, saatamme päästä muuttamaan sinne kun Poika aloittaa toisen asteen opinnot. Ehkäpä sängyt seuraavaksi, eihän tässä mihinkään ole kiire.

Vaaterekki makkarissa

I wanted to have a clothes rail into our bedroom to have more storage for clothes. Just could not find a certain industrial type of rack that I had visioned in my mind. My husband got bored listening me talking and talking about rack. And he finally made me one. How clever is he!

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Makuuhuone, Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Vaaterekki

 1. No just tommosta mä tarkoitin kun instassa arvasin että ”naulakko”. Oli näköjään väärä termi 😀 On hieno! Itsekin oon tommosesta joskus haaveillut, mutta ei sellaiselle kyllä ole tarvetta eikä paikkaa. Jos olisi, haluaisin kupariputkesta tehdyn 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • Saara sanoo:

   No naulakkohan on sellainen seinänaulakko missä on koukkuja tai voihan se olla tietty jalallinenkin naulakko – tai ainaskin olen luullut niin. No mutta, ehkäpä vaaterekkiäkään ei kannata hankkia, jos sille ei ole tarvetta tai paikkaa. Vaikka hieno olisikin 🙂
   Vai kannattaisiko sittenkin – ihan vain mielihyvän vuoksi 😉

   Tykkää

 2. Paluuviite: Vuosi 2020 blogissa | Tuulentupa

 3. Paluuviite: Vuosi 2020 tilastoina | Tuulentupa

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s