Pikkuvenetsialaiset

Illan hämärtyessä

Lauantaina olimme ystäviemme pojan ristiäisissä ja toimituksen edetessä huomasimme olevamme myös häissä. Oli ihanan suloinen seremonia ja kiva paikka. Onnea vielä pikkuiselle, koko perheelle ja tietysti erikseen vielä uudelle avioparille!

Mökillä

Illalla vielä kipaistiin mökille ja juhlittiin omalla porukalla kesän päättymistä ja pienimuotoisia venetsialaisia. Illan pimetessä nautiskelimme vielä kesän rippeistä, saunottiin, poltettiin nuotiota ja kynttilöitä ja herkuteltiin mummin paistamia lättyjä.

Nuotiolla, poika viihtyy "traktorin" kyydissä

Huvimajan kulmalta

Syksy näkyy ja tuntuu jo, lehtinä maassa, koleana ja pimeänä iltana.

Mielen maisema, illan viimeiset säteet

Rannassa

Lätyn paistoa

Hyvää syksyn alkua kaikille teille messissä vakituiseen kulkevat sekä satunnaiset vierailijat! Kyllä syksyssäkin on oma taikansa.

Lusthusissa

Lyhdyt

Täysikuu

Pimeä, täysikuinen ilta

Celebrating the fact that summer is coming to an end. 

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Mökillä Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

11 vastausta artikkeliin: Pikkuvenetsialaiset

  1. Timo Lampi sanoo:

    Mahtava fiilis kuvien myötä. Syksy se vaan on niin paras…

    Tykkää

    • Saara sanoo:

      Hei Timo! Kiitos, meillä tosiaan olikin oikein kivan kotoisa ilta. Kyllä, syksyssä on oma viehätyksensä. Joskin myös haikeutta, kun kohti marraskuuta mennään.

      Tykkää

  2. Milla sanoo:

    Ihania tunnelmointikuvia venetsialaisista! Meillä vietettiin lauantai-iltaa samoissa merkeissä, oli aivan maagisen uskomaton ilta! Pian saa syksy tulla 🍂

    Tykkää

  3. Saija sanoo:

    Täydellinen elokuun tunnelma! Ihan mahtavalla paikalla tuo keinu, tuijotin kuvaa pitkään, niin ihana!

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Ihana on keinupaikka. Siinä aika usein tulee iltasella istuttua. Isäntää ei meinaa saada pois saunomasta kun unhtuu keinuun istuksiin. Mökkipihamme on melko pahasti metsittynyt ja ilta-aurinko ei sinne juuri paista. Mutta keinuun paistaa 🙂 Keinu on myös hyvä maamerkki kun tullaan järveltä päin veneellä mökille.

      Tykkää

  4. Kyllä syksy on oikein mukava vuodenaika, raikas ja kaunis. Kunhan ei vaan sada koko aikaa, mutta harvemmin niin pääsee käymään. Syksyssä on vaan se huono puoli, että sen jälkeen tulee talvi 😦 Talvesta en keksi yhtään hyvää puolta vaikka kuinka yritän…ei kun keksinpäs, ei oo mopoilijoita, joten ei oo pärinää 🙂

    Tykkää

    • Saara sanoo:

      Syksy on kyllä mainettaan kivempi vuodenaika. Talvikin on ihan jees, jos se on kunnon valkea talvi. Viime vuosien kaltainen kura-pimeä-ankea talvi ei kyllä houkuta.

      Tykkää

  5. Tunnelmallinen ilta, ihana keinun paikka. ❤

    Liked by 1 henkilö

  6. Paluuviite: Muistelot | Tuulentupa

Kommentoi