Kimppu

Tiedättehän, kun olette saaneet komean kimpun ystäviltä ja se lopulta alkaa nuokkua, värjää veden ja vähän haiseekin. Se pitäisi heittää pois.

Jämäkimppu

En raaski koskaan heittää kerralla koko kukkakimppua pois vaan minulla on pakottava tarve säästää kimpusta ne mitä siitä on säästettävissä.

Syyskimppu

Sain pari viikkoa sitten hienon syksyisen kimpun ihanilta ystävättäriltäni. Kimpun aika tuli täyteen ja tein tapani mukaisesti karsinnan. Tästä jämäkimpusta tuli kaunis. Ja kestävä. Usein, kun ylenpalttisen runsaan kimpun karsii ja tekee pelkistetymmän version, se miellyttää itseäni jopa enemmän kuin alkuperäinen kimppu.

Kimppu

Näiden syyskukkasten myötä hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

My lovely friends brought me flowers almost twe weeks ago and this is what is left of the bouquet. Beautiful as it is.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Astiat, Kasvit, Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Kimppu

  1. Mä oon kanssa sitkeä kimpunsäästäjä. Vaikka kukka kerrallaan nypitään nuupahtaneita osia pois. Karsittu kimppu voi joskus olla tyylikkäämpikin kuin alkuperäinen. Noi ”marjat” (mitä lienevät) mitä sunkin kimpussa on, on tosi kestäviä 🙂

    Liked by 1 henkilö

  2. MarianneJ sanoo:

    Ihana! Täällä myös yksi jämäkimppuilija 🙂

    Liked by 1 henkilö

  3. Marru sanoo:

    Tunnistan itseni tästä 🙂 Samalla tavalla nimittäin teen minäkin. Kun kimpusta alkaa kukkasia nuokkumaan ja tulee poiston aika, sitä väkisinkin silmäilee, että tuo ja tuo on vielä oikein hyvännäköisiä.. niinpä ne siirtää sitten omaksi kimpukseen johonkin pienempään maljakkoon.

    Viimeksi kun sain ystävältä kukkakimpun, oli siinä lopulta enää pari virkeän näköistä kukkasta ja lehteviä oksia, joten tein niistä oman pikku kimpun teemukiin. 🙂 ♥

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi