Aamutähdet

Olen viime aikoina herännyt viikonloppuisin kukonlaulun aikaan. Tai pitäisikö sanoa kissanlaulun aikaan. Siiri-kissa on tottunut, että viikolla herätyskello soi 5.45, eikä tietysti erota viikonloppua arkipäivistä. Eli klo 5.45 meillä alkaa alakerrasta kuulua vaativaa käskyä, tulkaa alas! Mau!

Tähtiä paperitapetista

Isäntää ja Poikaa moinen käskyttäminen ei tunnu haittaavan, mutta minä lopulta yleensä nousen ylös ja menen silmät ristissä kisun seuraksi. Niin tänäänkin. Kuuden aikaan aamulla tulee tehtyä kaikenlaista, mitä en ehkä muuten ehtisi.

Aamupuuhastelua

Tänä aamuna muistin meidän ylijäämätapetit ja ajattelin minäkin tekaista pari joulutähteä. Näitä näkyy paljon blogi- ja instakodeissa, enkä ole itse aiemmin innostunut. Mutta nyt minulla onkin sopivaa tapettia, joten tuumasta toimeen!

Aamuaskartelut
Olohuoneen hämy

Ja näin kesäinen Lemmikki-tapetti muuttui jouluiseksi tähdeksi. Ainakin näitä on helppo tehdä ja saa helposti tuotua hiukan jouluista tunnelmaa ja vaihtelua jokavuotisiin joulukoristeisiin. Pikkuhiljaa se joulu ja joulumieli tulee meillekin.

Tähtiä tulollaan
Tapettitähdet

Oikein mukavaa jouluviikkoa!

Our cat Siiri wakes up at 5.45 every morning. Also at weekends. Others don’t mind, but she does not give up until I’m also awake. Well, around six o’clock I have time to do all sorts of things. This morning I remembered our left over wallpaper and decided to do some Christmas stars.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Sisustus, Tuunausta Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Aamutähdet

  1. Todella kauniit tähdet! Tuo tapetti toimii hyvin koristeessakin ❤

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Kiitos Eeva. Heh, ainakin sain näistä näperreltävää aamutuimaan ja jouluisen fiiliksen. Tapetin vihreä väri tosiaan sopi yllättävän hyvin jouluisiinkin koristeisiin.

      Tykkää

Kommentoi