Pieniä vastoinkäymisiä

Vene saatin tällä viikolla vesille. Jihaa!

Ihan itsestään selvää se ei tänä kesänä ollutkaan. Pieniä vastoinkäymisiä on ollut:

Ei paljon naurata!

Sanotaanko nyt niin, että ennen juhannusta uitiin syvissä vesissä. Kiitos Suomen Meripelastusseuralle nopeasta toiminnasta! Vene oli jo seuraavana päivänä kuivilla.

Juhannukseksi vesille?

Kirjoittelin pari kesää sitten puuveneen sisustamisesta. No, nyt sitä voi taas harrastaa – aika moni juttu kelpaa kyllä pesun jäljiltä, mutta ajan kanssa on moni asia laitettava uusiksi.

Veneilyä

Nyt nautimme kuitenkin loppukesän veneilykeileistä ja sisustetaan ja kunnostetaan sitten kun sopivia juttuja tulee eteen.

Vielä on kesää jäljellä!

Kuvat puisesta sukellusveneestä otti siskoni Katri, joka sattui olemaan huudeilla sopivasti.

We finally started our boat season! Let’s say that we did have some small difficulties this summer. Thanks to local volunteers ”Meripelastusseura” that our boat was already taken to the shore the next day.  Now we are going to enjoy summer and boating, still have some vacation left.

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Vanhat tavarat, Vene Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Pieniä vastoinkäymisiä

  1. MarianneJ sanoo:

    No, huh!! Toivottavasti ei tullut kastumisen lisäksi muita vaurioita…

    Liked by 1 henkilö

  2. Ohops! Vai meinasi se ruveta sukellusveneeksi! Mutta on toi teidän vene vaan niin kaunis (joo, mä sanon ton joka kerta kun näen siitä kuvia…mutta kun se on) 🙂

    Liked by 1 henkilö

    • Saara sanoo:

      Jep, näin pääsi käymään. Kaunishan se on – uponneenakin. Itse asiassa isäntä, jonka mökkirantaan vene lopulta upposi, soitti vielä isännän perään, että olisiko vene myytävänä. Kaksi sekuntia isäntä sitä vissiin harkitsikin.

      Tykkää

Kommentoi