Kesän remonttisaldo

Kesän remppatavoitteista osa saatiin tehtyä sateisesta kesästä huolimatta. Sokkelin ikkunat on nyt vihdoinkin maalattu! Ruskeat ikkunanpielet muuten maalatussa ja freesatussa talossa ottivat silmään tällä puolen taloa pahasti. Toisella puolella taloa maalattiin ”salakapakan” luukku.

Pikkuapulainen touhuissa mukana

Menossa mukana tietysti Pikkuapulainen.

Pikkuapulainen valmis hommiin

Tämän kesän tavoitteista jäi jotain vähän uupumaan (ainakin parvekkeen rappusten kaiteiden ja metallitolppien sekä tikkaiden maalaus), mutta ekstraakin tehtiin, joten ihan hyvä saldo remontin osalta. Kuvassa on yksi ekstra, eli pergola autotallin kyljessä.

Pergola autotallin kyljessä

Nyt voi kuvata taloa jo tästäkin suunnasta. Ja huokaista. Talon ulkoremontti alkaa olla kutakuinkin valmis. Kyllä tuota nyt kelpaa katsella. Jihaa!

Valmista

Mitäkö siis ollaan tehty? Maalämpö, katto, kaavelit, rännit, lumiesteet, piipun pellit ja hattu, lippojen tuet, sokkelin tasoitus, värin vaihto, viemäri… Tästä lähdettiin:

Talo heti muuton jälkeen 1.1.2012

A new look of our house! It took three years to get all of this done. But now house looks quite okay 🙂

Tietoja Saara

Äiti, vaimo ja siivoushullu kirjaa omaksi ilokseen muistiin 50-luvun puutalon mittavaa remonttia ja muutosta. Mukana sisustusta, tuunausta ja pelargonioiden parissa hääräilyä.
Kategoria(t): Julkisivu, Pihalla, Remontti Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin: Kesän remonttisaldo

 1. Ootte te kyllä ankarasti puurtaneet ja lopputulos näyttää hienolta! 🙂 Onko koskaan tullut mieleen, että ois ollut helpompaa rakentaa kokonaan uusi talo? En tiedä oisko oikeasti…itsekin kyllä tykkään remppaamisesta, mutta en ihan NOIN paljoa 🙂 ja talon rakentaminen/rakennuttaminen ei ole koskaan tullut pieneen mieleenkään.

  Tykkää

  • Saara sanoo:

   No on tullut mieleen! Varmaan olisikin helpompaa. Jäisi ainakin purkuhommat pois. Jotenkin meitä kuitenkin viehätti ajatus vanhasta talosta ja sen muodonmuutoksesta. Mikään satavuotias talohan tämä ei ole, mutta 50-luvun taloissakin on
   aivan oma henki. Sellainen, mitä uudessa ei ole. Tutkailtiin tuolloin neljä vuotta sitten kaikenlaisia vaihtoehtoja, joista rakentaminen oli yksi vaihtoehto. Yksi 60-luvun tosi hieno rivari meitä jäi kaihertamaan, kun myyjä vetäytyi kaupoista viime hetkellä.
   Tiedettiin aika hyvin mihin lähdettiin ja tehtiin realistinen aikataulu joka on jakautunut useammalle vuodelle. Ollaan remontissa siinä vaiheessa missä suunniteltiinkin. Mutta kyllä ollaan toden totta tehty hommiakin!

   Tykkää

 2. Karoliina sanoo:

  Toistan varmaan itseäni, mutta teidän talo ja piha näyttää huippuhyviltä. 🙂 Kovan työn olette tehneet.

  Tykkää

 3. Minna sanoo:

  Uskomaton muodonmuutos! Aivan mieletön duuni.

  Tykkää

 4. Iso on ollut työ! Hienosti olette remontoineet!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s